Strona 1 z 1 [ Posty: 2 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 20 paź 2011, 14:29

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Mam takie ogolne pytanie odnoscie prawo jazdy na KAT.C i prosze o konkretna odpowiedz. Szukalem tutaj w tematach, ale cos wszyscy kręca i w koncu sam sie skolowalem. Powiedzmy, ze do konca grudnia wyrobie sie z wyjezdzeniem wszystkich godzin, podejde do egzaminu. I pytanie jest nastepujace : Egzamin teoretyczny bedzie skladal sie z tych 236 pytan z odpowiedziami A, B, C, czy juz bede mial jakis nowy egzamin z odpowiedziami typu TAK, albo NIE. Tak w ogole ta zmiana egzaminu teoretycznego wchodzi tez w KAT. C ?

Post Wysłano: 20 paź 2011, 20:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 11426561
Samochód: IVECO STRALIS (tandem)

Zacząłeś kurs?
Ten u kogo robisz albo będziesz robić wszystko dokładnie powie Ci. Bo to logiczne ze skoro prowadzi szkołenia kierowców to i jest w temacie jak wygląda tez egzaminowanie.:P
Z tego co ja wiem to od nowego roku mają wejsc jakies nowosci na B o C mi nic nie wiadomo a chocby nawet to w tym roku robisz na starych zasadach czyli ponad 200 pytan i odpowiedzi A,B,C a chocbys sie nie wyrobił z godzinami to na drugi rok dokonczysz. Chyba od lutego dopiero jakies nowosci wchodzą.
Coś jeszcze?:)

Strona 1 z 1 [ Posty: 2 ]