Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]
Autor
Wiadomość
Tytuł: radom i okolice
Post Wysłano: 25 paź 2011, 5:55

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Witam wszystkich.
Jestem z Radomia i bardzo chciałbym iść na kurs prawa jazdy kat c. Najniższa cene jaką znalazłem za taki kurs to 1500zł. Ale może da się zaoszczędzić.
Oto moje pytanie: Czy ktoś może wie czy w Radomiu lub okolicach jakaś firma prowadzi taki kurs z funduszy unijnych dla pracujących.??

Post Wysłano: 25 paź 2011, 11:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: cerwone eFHa

Kolego, cena niestety nie zawsze idzie z jakością. Ja za 1700 robiłam w Medalu. Zdane za 1 razem, teraz wybieram się na przyczepy do tego samego ośrodka :) Niestety o kursach finansowanych nic mi nie wiadomo :(

Post Wysłano: 25 paź 2011, 21:06

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Kolego/Koleżanko Guciek ja robiłem kat b w medalu. Bardzo dobry ośrodek szkolenia kierowców. Kat b zdałem za pierwszym razem. Robiąc tam kategorię b jeździłem z instruktorem który obecnie ma swój ośrodek szkolenia GEPARD. A właśnie w gepardzie 1500zł za kat c. Jeżdżąc z tym samym instruktorem tylko w innej firmie myślę że też się nauczę i dobrze przygotuje do egzaminu.
Kurs prawa jazdy kat.c z funduszy unijnych realizuje firma conlex na ul granicznej ale niestety nie ma już miejsc na ten kurs, za dużo chętnych.
Z funduszy unijnych zrobiłem sobie już uprawnienia na wózki a teraz robię uprawnienia na hds-y. Muszę jeszcze zrobić minimum kategorię c bo inaczej te hds-y nie bardzo mają sens. Fajnie byłoby gdyby udało się zrobić kat c też z funduszy EFS.

Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]