Samochód: Renault Premium, Magnum VOLVO FM12
Witam
Poszukuje wszelkich informacji na temat systemu Dynafleet. Broszur, konspektów, instrukcji obsługi, tutoriali, materiałów szkoleniowych. Każda dostepna forma jest dla mnie przydatna.
Pisze prace na ten temat i usilnie poszukuje materiałów na temat tego systemu. Prosze o pomoc.
Samochód: Renault Premium, Magnum VOLVO FM12
nie no na poważnie może i nawet od tej strony rozpoczełem zbieranie informacji, posiadam tez troche broszur zagranicznych. Ale wciaz czuje ze to troche mało. Usilnie poszukuje wszelkiego rodzaju instrukcji oraz opisów działań.
Może ktoś Ci odpowie, bo ja nie używam tego ustrojstwa. Natomiast gdybym, miał pisać jakieś opracowanie tego systemu, natychmiast udałbym się do najbliższego dealera Volvo Trucks z tysiącem pytań, na które zapewne przedstawiciel handlowy z przyjemnością by mi odpowiedział
_________________ Janusz Kastyk Ahoj, przygodo! Przygodo... ahoj? Wiozę się pomału... http://truckmapa.wagaciezka.com - mapa dla ciężarówek
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 38 gości