Samochód: cerwone eFHa
Słyszałam, że ten drugi ponoć jest lepszy - w rękach nie miałam, więc nie dam głowy za to uciąć Może ktoś potwierdzi albo zaprzeczy, ewentualnie zapoda jakiś lepszy od tych
_________________ "Uwielbiam swój zawód. A kto swojego nie lubi, ten sam sobie winien." http://kierowniczka.blogspot.com/ - Blog Dziewczyny w Ciężarówce
Ten drugi mam tylko w wersji nie dla zawodowców i daje radę. Chociaż ogólnie to kilka kartek już mi "wylata", ale to myślę kwestia mojego niedbalstwa. Pierwszy miałem w ręku jedynie w Empiku i zrobił na mnie niezłe wrażenie nawet.
Samochód: cerwone eFHa
Cytuj:
A ja mam ten pierwszy. Dla mnie jest czytelniejszy. Wybierz się do empika i sam sobie porównaj, który będzie Ci lepiej pasił.
gorzej jak ktoś nie ma go u siebie w okolicy Możesz kolego wrzucić jakieś zdjęcia/skany losowo wybranych stron?
_________________ "Uwielbiam swój zawód. A kto swojego nie lubi, ten sam sobie winien." http://kierowniczka.blogspot.com/ - Blog Dziewczyny w Ciężarówce
Samochód: Ferrari
Mam atlas Niemiec z ADAC'a i nie narzekam, przydatny w planowaniu postojów bo masz zaznaczone parkingi i autohofy. Nie wiem tylko czy będzie wygodnie korzystać z takiego grubasa podczas jazdy szukając np objazdu "ształu".
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
Dzisiaj kurier przyniósł mi encyklopedię drogową, którą polecał Cyryl.
Dostałem ją na rynku wtórnym za 26zł, stan idealny. Przejrzysta, podoba mi się graficzna oprawa, jedyna wada to waga. Opracowanie waży chyba z 5kg Zobaczymy jak będzie się sprawować w trasie
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 29 gości