Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]
Autor
Wiadomość
Tytuł: KW - zniżki
Post Wysłano: 16 maja 2012, 22:58

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Jestem "świeżo" po zdaniu prawka kat. C, niedługo zrobię C+E, a w międzyczasie chcę zrobić kwalifikację wstępną. Wiem, że zrobienie KW to ogromne pieniądze, ale czasami zdarzają się kursy czy szkolenia dofinansowywane przez UE lub z innymi zniżkami.

Jeżeli ktoś może słyszał o takich szkoleniach na terenie woj. lubuskiego (ewentualnie zachodnia Wielkopolska) to można dawać znać :) Trzeba przecież w jakiś sposób zaoszczędzić :D

Post Wysłano: 16 maja 2012, 23:04

Po 1 urząd pracy Ci do tego potrzebny. Po 2 90% dofinansowań idzie początkiem roku. Po 3 unia w tym roku już chyba po raz ostatni dawała pieniądze na takie rzeczy.

Post Wysłano: 17 maja 2012, 0:36

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: Peugeot Boxer L3H3/ Audi a4

w krakowie szkoła jazdy w której ja robiłem C i CE daje zniżki na KW - 100 zł za każdą robioną u nich kategorie.
inna szkoła daje zniżki w zależności od miejsca zamieszkania- im dalej tym taniej.
obdzwoń ośrodki w Twojej okolicy, czy dają jakieś zniżki. zacznij od tego gdzie robiłeś C i robisz CE

Post Wysłano: 19 maja 2012, 20:31

Użytkownik

Użytkownik

Musisz pójść i się dogadać, to nie są sprawy na telefon. Mi proponowano wysokie zniżki, największa to 1500zł ale wiadomo jakim kosztem... Wybrałem ośrodek w którym zrobiłem B i robię C, dali mi 1000zł upustu. Wszystko to kwestia dogadania ;)

Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]