Strona 1 z 1 [ Posty: 11 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 25 sty 2013, 16:31

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Witam. Czy ktoś z was pracuje na ADR? Najbardziej interesuje mnie wożenie paliw w Orlenie czy innej takiej podobnej, shell np. Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda taka robota? Podobno jest się dziennie w domu. A zarobki? Można przynajmniej na 2500 zł netto liczyć? I ogólnie napiszcie co wiecie na temat tej roboty. Pozdrawiam.

Post Wysłano: 25 sty 2013, 17:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 4819725
Samochód: MAN

W swojego czasu w petrotanku mieli 3500z brutto ale nie wiem jak teraz, nie zawsze na noc jesteś w domu. Jednak taka praca to ogromna odpowiedzialność i oczywiście musisz posiadać duże doświadczenie to nie jazda z wywrotką piachu pamiętaj, że nie daj boże wypadek z twojej winy z rozszczelnieniem cysterny idziesz siedzieć:/

Post Wysłano: 25 sty 2013, 17:48

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: MB Actros

w Orlenie przyjmą cię z uśmiechem na twarzy, nawet jak nie masz doświadczenia na ciężarówkach (brakuje im kierowców) zarobki do 2600 na miesiąc.Codziennie w domu, ale atmosfera taka że po miesiącu ci się odechce, nie możesz mieć innego zdania niż kierownik Henryk O.

Post Wysłano: 25 sty 2013, 21:03
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGL / A4

Kiedyś słyszałem od gościa, który próbował się dostać do Orlenu do Boronowa, że zwracają uwagę na Twój wygląd, np. uzębienie, zmarszczki. :shock:

O tym, że wymagają/wymagali doświadczenia i tych wszystkich kursów, szkoleń dot. nalewania itp. nie muszę chyba wspominać?

Z tego co mówił, to kasa dobra, jak na codzienne przebywanie w domu. Tylko ogromnie ciężko się dostać (mowa o Orlenie w Boronowie, nie wiem jak w innych miejscach).

Post Wysłano: 25 sty 2013, 21:20

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1
Samochód: Premium 460

Praca w trybie zmianowym, średnio 10h pracy, i po 3 kierowców na samochód. Do zrobienia są 2-3 stacje
Pracujesz 4dni od ~północy do południa, potem masz 3 dni wolne, następnie 4dni~ od południa do północy i 1 dzień wolnego.
I tak na okrągło, nie ważne że jest niedziela czy święto.

Tak mi to przedstawiał jeden z kierowców firmy na K :mrgreen:

Post Wysłano: 26 sty 2013, 15:28

Użytkownik

Użytkownik

A zarobek?

Post Wysłano: 26 sty 2013, 17:02
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Cytuj:
Kiedyś słyszałem od gościa, który próbował się dostać do Orlenu do Boronowa, że zwracają uwagę na Twój wygląd, np. uzębienie, zmarszczki. :shock:

O tym, że wymagają/wymagali doświadczenia i tych wszystkich kursów, szkoleń dot. nalewania itp. nie muszę chyba wspominać?

Z tego co mówił, to kasa dobra, jak na codzienne przebywanie w domu. Tylko ogromnie ciężko się dostać (mowa o Orlenie w Boronowie, nie wiem jak w innych miejscach).
Tez słyszalem z róznych zrodel narzekania na kijowa atmosfere w Orlenie na slasku wiec chyba to fakt, pozatym przy mowie o zarobkach trzeba brac pewien margines zapas na lewizny których potrafi byc ohohohho a kierowcy z cystern maja takie osobowki ze nikt mi nie powie ze kupił to przy tych zarobkach oficjalnych :D

Post Wysłano: 26 sty 2013, 20:35

Użytkownik

Użytkownik

Jak z zarobkami? I co myslicie, praca na ADR czy komunikacja miejska? Chodzi o zarobki głównie.

Post Wysłano: 26 sty 2013, 20:43

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1
Samochód: Premium 460

Zarobki w pracy o której pisałem wcześniej to ~2500 do ręki, nie wiem ile jest na umowie. Nadgodziny płatne co kwartał, i za wszystko obciążenia, nakazy, zakazy.
Cytuj:
co myslicie, praca na ADR czy komunikacja miejska? Chodzi o zarobki głównie.
Skończ szkołę, zrób prawko i zatrudnij się w firmie która Cię zechce :mrgreen:

Post Wysłano: 26 sty 2013, 21:08

Użytkownik

Użytkownik

szkoła jest, prawo jazdy jest, praca jest. Pytam z ciekawości co według was lepsze. Pozdrawiam.

Post Wysłano: 28 sty 2013, 12:40
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 6974206

Kiedyś mój znajomy jeździł dla Orlenu było to z 4 - 5 lat temu. Powiedział raz mi jak spotkaliśmy się na grilu że miło wspominał pracę tam, że to jedna z lepszych firm gdzie miał okazję jeździć, było sporo lewizny itp.

Strona 1 z 1 [ Posty: 11 ]