Witam chciałbym rozszeżyć swoją działalność gosp. na jazde po uni związku z tym postanowiłem wziąć w leasing nowe auto fiat ducato 10ep lub renault master 10ep,ale mam kilka pytan do was.
1.Spedycje jaką polecacie lub możecie doradzić choć wiem że niewszyscy będą chetni.
2.Jak się rozliczać czy skonta czy może czekać te ileś tam tygodni.
3.w jakim czasie należy dostarczyć cmr zaznaczam trasy by były od 2.5 tyg do 5 tyg 3 dni w domu i jazda.
4. Co myslicie o ogloszeniach typu poprowadze busy po uni czy może samemu zatrudnic jakiegoś spedytora i płacić mu pensje
Zaznaczam bus to 10ep fiat, renault pojedynczy fotel pasażera gdyż cenie sobie wygode i miejsce. Już jezdziłem na uni u kogoś na działalności i dlatego taki smiały ruch gdyż 0.20 groszy mnie nieużadza a do odważnych swiat należy. pozdrawiam
_________________ Jak maszyna nie gwizda to operator jest piz**
Jak zobaczyłem że Ty odpisałeś to już czułem w powietrzu ripostę ostrą jak Polsilver. Mianuje Cię moim pierwszy Hejterem! Idź i szerz swe hejty na caaaaaaały świat! I pomagaj innym wyłączać ich mózgi
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 17 gości