Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]
Autor
Wiadomość
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 7049820

Witam,
Tak jak w temacie chciałbym z kimś podyskutować nad tym na jaki w miarę oryginalny (ale taki na który zdobędę literaturę. Mówię oryginalny bo do tej pory wymyśliłem już kilka tematów. Niestety ludzie z mojego roku mnie ubiegają i lub te tematy są oklepane. Poważnie myślałem nad logistyką lotniczą jednak nie wiem co miałbym w takim temacie określić w punkcie 3 gdzie potrzebne są dane firm i zestawienia.

Użytkownik

Użytkownik

Jeśli chodzi Ci o same firmt to masz duże firmy kurierskie DHL UPS itp... one w dużym stopniu mają swoją flote lotniczną, możesz tez poszukać firm na terenie Rosji- jest tam kilka co zajmują się typowym transportem lotniczym ( niepasażerskim), ciekawym rodzynkiem jest Airbas lub boening( niepamietam który) który ma tez swoją logistykę lotniczną własnymi samolotami( przylatują nimi części jak i gotowe komponenty np. skrzydła) do głównej fabryki.

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 7049820

Firmę mogę określić jako firmę X. Rozdział I pójdzie, opiszę tam pojęcia, Rozdział II też bo opiszę gdzie to się stosuje. Najgorzej jest z rozdziałem III gdzie jest analiza badawcza - co mam zbadać. Jeśli wiem co mam badać to analogicznie mam temat pracy.

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: osobowy

A może by tak zacząć od polskiego Sprint Air latającego dla PP... Albo LOT Cargo. Jak ktoś chce to oczywiście może pisać o Atlas Air i lataniu Dreamlifterem po świecie, ale chyba łatwiej będzie coś wyciągnąć z polskich firm?

Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]