GG: 117176
Czesc!
Chce wymienic netbooka na tableta ... mozecie polecic cos co bedzie lepsze (w tej samej cenie) lub tansze (ale z niegorszymi parametrami) niz Samsung Galaxy Tab 3 10 (wersja z 3G i WIFi)?
W poswiatecznych promocjach ten Samsung kosztuje ok. 300e.
Radek
Z mojej perspektywy żadne - oprócz tego, że idzie się zasiedzieć z ludzkiej głupoty na pauzie
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
GG: 117176
Troche zle to ujalem Netbook/laptop rowniez bedzie w uzyciu, ale bardziej "domowo". Doszedlem do wniosku, ze netbook jest za malo mobilny i z powodzeniem w wielu przypadkach zastapi go tablet o podobnej wielkosci ekranu.
Ja mam od roku Galaxy Note 10.1. Póki co jestem z niego zadowolony. Nie muli się, do internetu, youtube, jakichś gier jest wystarczający. Dodatkowo fajnym narzędziem jest rysik. Do tego mam zamontowany w samochodzie uchwyt firmy Brodit, który to polecam, bo jest bardzo dobrej jakości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 5 gości