Witam. Czy ktoś się może orientuje gdzie można zamówić taki materiał typu "gęsty" piszący zamsz? Zamówiłem kilka próbników "imitacji" alcantary, ale żaden tak się nie cieniuje jak na zdjęciach u Adama. Oryginalnej alcantary raczej nie używa, wnioskuje po cenach
Kolego kupiłem i to nie raz ;p to nie jest tak że chce mu konkurencje otwierać , dlatego mam porównanie materiału, ale chce sobie teraz zrobić całe wnętrze samemu, dlatego szukam jakiegoś materiału
No to gratki.
Czyli że boli Cię, że chłop dobre gadżety produkuje, i nie pracuje za darmo, no i chciał byś se coś tam sam urzeźbić. I to jest dobre, i tym kierunku podążaj.
Zeskanuj sobie jego logo, każ nanieść na te skaje nie pekaję. Ludziom szczeny opadną, a tą tajemnicę będziemy znać tylko my (no i całe internety, co nie ),
Stary, ale do czego ty pijesz? Nie stać mnie żeby dać do Adama auto na całe wnętrze, dlatego postanowiłem sam spróbować i jaki masz w tym problem?? Nie chcesz pomóc to po co te komentarze, ja szanuje jego robotę i to bardzo, a to że nie chce iść na łatwizne i sam spróbować coś zrobić to coś w tym złego?
Powiem ci tak po to jest forum żeby się dzielić informacjami to raz, dwa ja nie pytam o dostawce materiałów Adama tylko czy ktoś się orientuje w podobnym materiale to dwa, a trzy naucz się czytać ze zrozumieniem, ja nie szukam "skaju".
Pytałeś z czego by tu ulepić żeby było jak od Adamosa.
Żeby było jasne, mnie te tajuningi to średnio, dla mnie możesz sobie to uszyć z futra szczura kanałowego pospolitego, lub skaju będącego synonimem wszelkiej rzeźby.
Najważniejsze są motywy Tobą powodujące, i to że dzięki tej wymianie postów, całe to forum na wieki zapamięta użytkownika Ved, który chciał od Adamosa, ale było trochę drogo, nabrał próbek, nic nie podpasowało do zdjeć, popytał w internetach i miał poradzone ukleić z futra, po czym się wielce obruszył.
"mnie te tajuningi to średnio" to po co wchodzisz w ten dział o nazwie "Tuning... " ?? ... btw. zluzuj troche człowieku, jak to na polskich stronach zawsze hejt w czystej postaci. nvm nie było tematu, poszukam po forach tapicerskich tam nikt nie będzie mi wywodów robił że nie racze wydać kilku tysięcy tylko wole kupić materiał i zrobić sam...
Nie zgasił ja się tak szybko nie poddaje Dzięki kolego, ale to już dawno sprawdziłem i to nie to Jak mówiłem poszukałem pomocy w grupach tapicerów, podałem zdjęcie i bez pytania podali mi info co to może być (widać tam nie ma kierowników ;p) zamówiłem już próbki jak przyjdą dam znać, może się komuś też przyda. Mam nadzieje że teraz trafie a jak nie to szukam dalej
Nie to nie o to chodzi, firanki też mam od niego, RAFUS szczerze to nawet nie próbuje go o to pytać bo nie wypada, logiczne że nie zdradzi jakich materiałów używa i gdzie kupuje, przynajmniej gdybym ja prowadził interes który ma już wyrobioną marke, nie zdradzał bym swoich "tajemnic" zresztą jak dobrze poszukasz był kiedyś u niego pewien youtuber i sam kazał mu żeby to i owo zamazał więc ceni sobie prywatność w sensie firmowym. Tak czy siak w poniedziałek będe miał próbki to się podzielę wnioskami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 7 gości