Pytanie do osób miejscowych, znających Poznań:
We wtorek rano mam zrzutkę na Bałtyckiej w Bridgestone. W związku z tym, że długi okres czasu mnie tam nie widzieli, nie wiem, czy dojadę tak jak dawniej się jeździło, czy są objazdy.
Planuje wjechać: Krzywoustego (od Kurnika S-11) do ronda Rataje, w prawo na Jana Pawła II, do ronda Śródka. I ze Śródka albo prosto Podwalem do Bałtyckiej, albo w prawo na Warszawską do "agrafki" pod VW i w lewo na Bałtycką.
A jadę dużym, od strony Jarocina (S-11), w godzinach wczesno-porannych (5, 6 rano).
Dojazd do Rataj od strony Jarocina dla aut powyżej 3.5 tony jest zamknięty ze względu na remonty. Można to objechać koło M1 i Browaru w poznaniu ale nie wiem jak tam z tonażami wygląda bo ostatni raz jechałem tam półtora roku temu jeszcze busem ale jakieś ciężarówki sporadycznie było widać. Wyjedziesz przy jeziorze maltańskim na odcinku między Ratajami a Śródką
_________________ "Pasja rodzi profesjonalizm, profesjonalizm daje jakość, a jakość to luksus w życiu." ~ Jacek Walkiewicz
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 22 gości