Witam, mam do Was takie pytanie, co do tych właśnie testów, czy jak to nazwać badań.
Moje pytanie brzmi, tak jeśli nie zdam takich właśnie badań, czy może zostać mi odebrane prawo jazdy kategorii B?
Dodam jeszcze do tego, ze chcę zrobić własnie akurat jak na razie samo C, a potem jakby co to E. Mam 22 lata, pytam się tak z ciekawości, bo różnie to bywa
Dzieki wielkie za pomoc, oraz wypowiedź Pozdrawiam
jak nie zdasz psychotestów to nikt tobie "B" nie zabierze,ale powinieneś sam się zastanowić czy ich nie oddać.Psychotesty to badanie które weryfikuje twoją zdolność myślenia przewidywania i refleksu
jak nie zdasz psychotestów to nikt tobie "B" nie zabierze,ale powinieneś sam się zastanowić czy ich nie oddać.Psychotesty to badanie które weryfikuje twoją zdolność myślenia przewidywania i refleksu
Cześć, no akurat z moim refleksem i myśleniem akurat nie jest źle, tylko się tak pytam z ciekawości co by było. Różnie to bywa, życie płata figle
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 62 gości