Samochód: Man
Witam kolegów. Mam pytanie odnośnie licencji na transport międzynarodowy. Czy to prawda ,że po roku od otrzymania licencji krajowej mogę się starać o licencje na miedzynarodowke czy od otwarcia firmy ? Jakie kroki podjąć by uzyskać ją? Proszę o pomoc
mój ojciec miał od 2004 licencje na kraj i kiedy ja zaczynałem ze swoim to dostał licencje na zagranice. Wypełnialiśmy wniosek i pełnomocnictwo dla jednego gościa w Wawie, płaciłeś i licencja przychodziła.
_________________ Jeździłem na swoim zanim to było modne Żyj tak żeby na starość powiedzieć: kuurła kiedyś to było
mój ojciec miał od 2004 licencje na kraj i kiedy ja zaczynałem ze swoim to dostał licencje na zagranice. Wypełnialiśmy wniosek i pełnomocnictwo dla jednego gościa w Wawie, płaciłeś i licencja przychodziła.
Co on niby zrobił? Tam chyba tylko wniosek trzeba wypełnić.
Wypełniasz to co wymaga wniosek, zaznaczasz wysyłkę licencji kurierem, czekasz, odbierasz. Nie trzeba nigdzie ganiać ale jest jeden warunek. Musisz wszystko skrupulatnie wypełnić i dołączyć. Jak coś będzie zle to zanim się o tym dowiesz minie pare tygodni. Nie dodzwonisz się do nich za żadne skarby. Pełnomocnik załatwia i orientuje się ze wszystkim na miejscu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 45 gości