Witam kierowców oraz wszystkich zajmujących się transportem.
Jestem logistykiem w dużej firmie produkcyjnej. Planujemy zakup kilkunastu samochodów ciężarowych (solówek).
Będą one służyć do przewozu mięsa.
Poniżej wklejam link do ankiety. Bardzo proszę o jej wypełnienie. Są to tylko dwa pytania w formie wyboru. Proszę o wypełnienie.
Pozdrawiam i szerokości Panowie i Panie! https://forms.gle/vJbpmsXtUZ3Tjzh67
Nie rozumiem Twojej odpowiedzi.
Umieściłem tam tylko marki bo potrzebuję po prostu krótkiej opinii która jest najlepsza według kierowców. W tym momencie u mnie w firmie mamy 10 kierowców tr. ciężkiego i niestety zaciągnięcie opinii od nich graniczy z cudem.. Dlatego pytam Was. Chodzi o ogólne doświadczenie i wrażenie z jazdy.
Nie rozumiem Twojej odpowiedzi.
Umieściłem tam tylko marki bo potrzebuję po prostu krótkiej opinii która jest najlepsza według kierowców. W tym momencie u mnie w firmie mamy 10 kierowców tr. ciężkiego i niestety zaciągnięcie opinii od nich graniczy z cudem.. Dlatego pytam Was. Chodzi o ogólne doświadczenie i wrażenie z jazdy.
Powiedz ze zamawiasz nowe mazy na resorach i zaraz wyraża swoje opinie na ten temat.
Mam Renówkę, 2 MANy i Atego.
Atego jeździ bezproblemowo, komfort jazdy poniżej krytyki ale i tak najbardziej go lubię.
Renault jest całkiem wygodne, ale co chwile jakaś pierdoła się psuje.
MANy jak na razie ok.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 13 gości