Witam, widzę że wreszcie Ktoś zajął się też i tą sprawą...
A wiec kolego takie obrazki można spotkać napewno pod Monachium, lub pod Casteluadary we Francji na południu gdzie stacjonuje główny Regiment LE.
Już niedługo zamieszczę w tym temacie fotki bo ruszam na stare "śmieci", do Regimentu właśnie do kumpli, którzy się jeszcze tam ostali...
pozdrawiam...
_________________ Zawsze i wszędzie Scania królową będzie...SZEROKOŚCI
Widać, że ktoś nieznający się na rzeczy kręcił ten filmik bo to nie pędzą czołgi tylko kilka KTO "Rosomak".
Silnik Scania D1 12 56A03PE (360 kW), 100 km/h max na drodze.
Także nie ma w tym nic dziwnego, że jadą z taką prędkością.
GG: 8485544
Ja w czoraj widziałem mały konwuj,jadący autostradą A4(Kraków-Katowice) składał on się z: zapomniałem jak on się nazywa,ale polski jeep i Star 266.Chyba wiezli jakąś bombke.
_________________ Interesujesz się modelarstwem ?
Sklejasz lub kolekcjonujesz modele ciężarówek ?
A może szukasz pomocy?
Jeśli tak to zapraszam : MiniTrucksForum
Wczoraj widziałem jak przez miasto jechały 2 Rosomaki, jeden zielony w barwach Polskich Sił Zbrojnych, a drugi w barwach ONZ. Eskortowane były przez jeden radiowóz. Kilka tygodni temu widziałem Jelcza 662 z cysterną do przewozu paliwa samolotowego.
Mieszkam niedaleko JW,więc niemal codziennie widuję konwoje.Największy konwój:30 pojazdów,Stary 266,244,1466,944,244,honkery,Lubliny,Lanosy ,a nawet Iveca.
w Poznaniu jadąc przez rondo Obornickie bardzo często prawie co dzień spotyka sie wojaków jak coś wiozą ostatnio jechały dwa zestawy i wiozły 2 czołgi nawet mam filmik jak sobie koło nich stałem imponujący widook
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 80 gości