Potrzebuję namiarów na zakłady regenerujące części typu sierżanty, drążki reakcyjne itp. W serwisie kosztuje 1900 więc warto czegoś poszukać. Ewentualnie jakie macie doświadczenia z takimi regenerowanymi częściami.
1, Można kupić zestaw naprawczy i da się to we własnym zakresie zrobić.Zależy na ile jest wytłuczony.Ja korzystałem zarówno z własnych sił, jak i kupowania na wymianę: wytłuczony za regenerowany. 2. Zakładów jest trochę na rynku.Zależy w jakich okolicach szukasz.Często także firmy handlujące częściami do ciężarówek sprzedają na wymianę.
Nawiązałem z nimi kontakt. To ich pierwszy przypadek z takim drążkiem (volvo fh chińczyk lowdeck) gość ma coś dobierać, mówi że to za młode auta żeby coś takiego wysiadło. Zobaczymy co wymyśli.
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
tribal Nie prosciej było kupić komlet naprawczy np w inetr cars lub focie i pojechać do mechanika zregenerować drążek reakcyjny. W manie koszt regeneracji dwóch drążków plus sierżant wyszło w okolicach tysiaca złoty
kolego ja mam terz wybity sierzant w chinczyku ale ja smigam pod patelnią wiedz szybsze prawdopodobieństwo rozbiciejego jest jak pod plandeka ja będe zakładał chyba nowy bo regeneracja prawdopodobnie jego jest niewiele tańsza a na nowy masz gwarancje pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości