Koszt kursu 700zl, 4 dni po kilka godzin. Kurs odbedzie sie jak zbiore minimum 10 chetnych osob, w soboty okolo godziny 15-16, w niedziele do ustalenia. Czyli trzeba byloby zarezerwowac sobie 2 weekendy. Mozna go zrobic w trakcie kursu na prawo jazdy - odpowiednie dokumenty (zaswiadczenie) otrzymamy po przedstawieniu prawa jazdy. Chetnych prosze o info na priv lub sms-a (moge nie odbierac) - 512 795 253. Pozdr.
MmK
MmK: Koszt kursu 700zl, 4 dni po kilka godzin. Kurs odbedzie sie jak zbiore minimum 10 chetnych osob
w odpowiedzi na pojedyncze zapytania :
- zgadza sie, ze teoretycznie mozna zrobic kurs dopiero po odebraniu prawa jazdy - w praktyce kurs mozna zrobic w trakcie kursu na C, a po zdaniu egzaminow i odebraniu prawa jazdy - bedzie mozna zglosic sie po odbior zaswiadczenia o ukonczeniu kursu na przewoz rzeczy.
pozwoli to zaoszczedzic troche czasu.
- kurs organizowany bylby przez Lubelskie Zrzeszenie Międzynarodowych Przewoźników Drogowych .Młyńska 11; 20-406 Lublin. z tym, ze jestem dopiero po wstepnej rozmowie - po prostu z braku czasu na tygodniu jestem zainteresowany kursem w soboty i niedziele, ta firma zgodzila sie wstepnie zorganizowac taki kurs. Nie jestem jej przedstawicielem ani pracownikiem tylko sam chce ten kurs odbyc. Zajecia maja na ul.Mełgiewskiej bodajze 11.
- z ciekawostek w temacie prawa jazdy podobno maja zniknac calkiem naczepy - szkolenie i egzaminy beda sie odbywaly tylko na tandemach - moze to ktos potwierdzic ?
- szkoly, ja wybralem
http://www.mila.lublin.pl/
1600 zl C, i 1600 zl C+E, od tego odejmujemy 100zl rabatu przy zaliczce na drugi kurs - pod warunkiem, ze odbedzie sie on w okresie kilku miesiecy od rozpoczecia pierwszego
- swietny instruktor ! pozdrawiam Pana Tadeusza, zdziwilem sie - ile mozna sie nauczyc - pomimo 11 lat za kolkiem i jakichs jak szacuje ostroznie - 600-800 tys km za soba wciaz sie czegos czlowiek uczy ; ) na zajeciach dostajemy wiele cennych wskazowek - jak zdac egzamin, co uwazam za bardzo cenna porade - bo jak jezdzic to jedno, a jak zdac egzamin to druga sprawa.
- niestety niska cena przyciaga tlumy chetnych - kurs rozpoczalem 1 lutego, jazdy pierwsze mam dopiero w polowie marca, - chyba 10 godzin, nastepne w kwietniu. masakra.
Szkola Grabiec jezeli mnie pamiec nie myli - za kazda kategorie wolaja 1900zl - ale za to, jezeli dobrze zrozumialem - kurs moze sie rozpoczac natychmiast po zgloszeniu sie do nich - czyli placicie i zaczynacie szkolenie.
niestety musze ogladac kazda zlotowke i nie moglem sobie pozwolic na taki luksus.
i tyle tytulem wstepu.
Pozdrawiam i zapraszam kursantow z Lublina do wymiany pogladow (moze sie ktos znajdzie ?) ; )
pozdr
mmk