Strona 1 z 1 [ Posty: 2 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 01 sie 2008, 13:24

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Witam. Mam pytanie a mianowicie otwieram firme transportowa i chciałem sie dowiedziec jak wyglada sytuacja z licencją czy jest możliwosc jej użyczenia ponieważ ojciec juz ma firme i licencje. A ja mam już certyfikat tylko ta nieszczesna licencja mnie zastanaw

Post Wysłano: 01 sie 2008, 17:17

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Witam. Mam pytanie a mianowicie otwieram firme transportowa i chciałem sie dowiedziec jak wyglada sytuacja z licencją czy jest możliwosc jej użyczenia ponieważ ojciec juz ma firme i licencje. A ja mam już certyfikat tylko ta nieszczesna licencja mnie zastanaw
Nie można użyczać licencji. Jeśli masz certyfikat to już tylko małe formalności przed tobą i będzie licencja. Nie ma się czego bać, finansowo to wygląda o wiele lepiej niż licencja na międzynar. W przypadku gdyby twój ojciec uzyczył ci licencji to w przypaku kontroli zabrali by mu ją i firma by już nie istniała na rynku.

Napisz tylko jeszcze gdzie uzykałeś certfikat skoro zadajesz takie pytania. Najlepiesz napisz nazwę ośrodka który cię szkolił aby inni przyszli kursanci mogli się go wystrzegać.

Strona 1 z 1 [ Posty: 2 ]