Cytuj:
Cytuj:
pomysł dobry.tylko trzeba wziąć pod uwagę to że mogą zacząć się reklamy i rekomendacje firm które wcale nie są dobre.
Ogólnie to chodzi mi o to żeby wogóle pojawiły sie jakieś na miary gdzie szukać , a dwa to jest forum zawsze jak będzie za słodko to kto inny może zanegować. Jak czytałem forum to kilka postów niżej kolega wspomniał o firmie gdzie go zrolowali na zaliczkę gdzie indziej kolega skomentował magnumki z allegro że ulepy i własnie o to chodzi żeby wiedzieć gdzie trzeba mieć się szczególnie na baczności. Wiadomo że w każdym przypadku auto trzeba oblukać bo to nie astra za 1000 zł i trzeba być czujnym. Jednak dobrze wiedzieć że naprzykład taki a taki biznesmen z wioski xxx ma towar składany z kilku i ulepiony z kitu . Ciekawy jestem czy ktoś coś napisze o daleszycach i tym podobnych zagłebiach. Fajnie po prostu by było mieć to zebrane w jednym miejscu.
Ja mogę coś powiedzieć o Płocku. Co prawda tylko samochody osobowe i dostawcze, ale radzę omijać szerokim łukiem. Są tam zakłady specjalizujące się w naprawie powypadkowych aut, dużo aut jest po polerce, wyczyszczone, odpicowane aby tylko spuścić towar. Bez miernika i dobrego mechanika nie warto tam jechać