Witam bardzo serdecznie .Tak sie sklada ze akurat ja kat C zdalem jakies 1,5 roku temu a moze i lepiej ? w sumie nie wiem ale zdawalem na Starze 1142 aktualnie on stoi przy Hotelu w Starym Polu caly zasniezony i chyba czeka az snieg stopnieje.Na tym zdawac to byla katorga ,do tego wysprzeglanie i generalnie to kupa zlomu.Ale ogolnie dalem rade na 10 osob zdalismy tylko we dwoch i to wlasnie z Adama a jak sie okazalo to poniezdawali kolesie ktorzy jezdzili tym padlem , ale nie w tym rzecz.Jak wyzej napisalem robilem prawko u Adama zarowno C jak i C+E i polecam bardzo w porzadku instruktorzy szczegolnie na C
(Pozdrawiam Pana Mariana ; ) ) .Czerwony Man jest akurat bardzo w porzadku i nie jest zdezelowanym trupem jest to skrzynia z przebitka ktorej na prawde nie musisz sie bac z reszta tam jest narysowane jak ida biegi .Aby przebic na gorna skrzynie musisz przejsc przez luz i lewarkiem maksymalnie w prawa strone aby na dolna znow to samo tyle ze maksymalnie lewarkiem do siebie(z reszta jak w kazdym aucie aby przebic z malej na duza i odwrotnie musisz przejsc przez bieg neutralny).Jest to jak najbardziej do ogarniecia .Z łukiem to tak jak pisal kolega wyzej patent ze studzienka jesli nie bedziesz sie czul pewnie.Auto jest jak na siebie dosc silne i szczerze mowiac ma niezle kopyto.Trasy z tego co wiem sa dosyc proste najwazniejsze aby sie niewbic nigdzie pod 3,5 Tony gdzie troche u nas w miescie ich nastawiali chociazby na ul kosciuszki na ktorej mieszkam aby teraz zestawem dojechac do domu musze objechac cale miasto
Skupienie i tyle a na pewno sie uda