GG: 3676068
Witam. Powiedzcie mi czy jest możliwość gdzieś znaleźć instrukcje do starego stara 12.157 LC jakim się zdaje również w Wordzie w szczecinie bo dzisiaj miałem przyjemność jeździć nim a raczej spróbować i co wyszła wtopa lipa nie zdałem. Bo nie wiedziałem jak się spina przewody i itp. Dlatego bardzo Was proszę o jakieś informacje.
Ps nie wiem czy dobrze zakładam temat ale nie moglem znaleźć odpowiedzi na mój problem. Także jeśli złe zamieściłem temat to przepraszam.
Drogi kolego jeśli chodzi o przewody to uwierz, że przewody a dokładniej kolejność ich spinania, oraz sama zasada podpinania przewodów na egzaminie jest taka sama dla wszystkich pojazdów w ośrodkach, więc nie rozumiem czego mogłeś nie dać rady zrobić.
popieram leman57 ..... może cię źle nauczyli bo podpinasz tak samo....przewody są te same viewtopic.php?f=47&t=10657 popatrz się na te wszystkie auta... wszystkie przewody są tak samo podpinane..... musisz tylko kolejność kabli i przewodów pamiętać bo za to lubią oblewać ... przynajmniej u nas w WORD-zie(Bielsko-Biała)
_________________ B - 29.09.2008 C - 26.08.2010 E - 10.12.2010 KW - 17.10.2010
GG: 3676068
Dobra źle się wyraziłem. Chodziło mi o to ze w tym starym starze podobno nie ma ABS - u prawda ? I przewody mówicie są takie same. Wiec dobra ten temat już wyjaśniliście mi ale mnie interesuje czy do tego stara są jakieś instrukcje obsługi dostępne ponieważ chciałbym wiedzieć czy są w nim przeciwmgielne przednie
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 11 gości