Dla mnie to w ogóle ceny tej KW są mocno podejrzane
Nie mam pojęcia ile OSK płaci np dla kierowca.pl za możliwość korzystania z ich szkolenia online. Z własnego doświadczenia powiem tak, pytałam w OSK gdzie robiłam C i teraz kończę CE za ile dla mnie będzie KW - no cena do dogadania. Wspomniałam o akademii jazdy - sprawdzili cenę, zeszli do ich poziomu. Ale w sumie nie chciało mi się jeździć do Radomia klikać ten kurs cały, bo wydam dużo na tankowanie samochodu, poszłam tam, gdzie mój chłopak robił - no owszem, po znajomości mieli dla mnie ofertę z 5800 na 4000, ale jak wspomniałam o akademii jazdy, to ponarzekali na ich system itd. i sami zaoferowali ich cenę
Czyli w sumie w 5 minut zeszli z 5800 na 3500, czyli tyle ile kosztuje KWP (którą po znajomości można robić na kursie za 2800
)
W cenie kursu jest już egzamin. Badania + psychotesty płatne dodatkowo. Ale mimo wszystko jeszcze im się opłacało robić za 3500 KW 280h. A największe zaskoczenie dla mnie w tej KW 280h robionej przez kierowca.pl to to, że zakres materiału jest identyczny jak na KWP, czyli klika się tyle samo slajdów
I weź tu bądź człowieku mądry i wyszkolony, jak to takie wałki wychodzą w trakcie. Gdzie te 280h ja się pytam?