Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 22 lis 2012, 1:10

Użytkownik

Użytkownik

GG: 35014493

Witajcie Przyjaciele
Mam pare(naście) ;) pytań odnośnie placu na kategorie C. Mój instruktor to dureń myślący że ja juz wszystko umiem... Proszę, odpowiedzcie mi:
1. ŁUK - jak go wykonać? Którą stronę (lustra z której strony) mam bardziej obserwować? Jakiej strony jadąc wstecz sie trzymać i jak wykonać skręty, w których momentach?
2. LUSTRA - jak ustawic lustra od strony pasażera? Mam usiąść na miejsce pasażerskie i je ustawić? Chyba raczej nie, bo jak każdy wie "punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia"...
3. PARKOWANIA - co śmieszne, wychodzi mi "koperta" za to mam problem z najprostszym parkowaniem, skrętem w ten prostokąt... w którym momencie skręcać gdy parkuje przodem? Gdy tylko zobacze linie w bocznej szybie juz skręcać koła??
I proszę Was o kilka rad, odnosnie placu... nie wierzę, że nie można tego rozgryźć, zrobic jakims systemem, a mój instruktor to konował i tyle
Błagam, pomóżcie mi:(

Post Wysłano: 22 lis 2012, 1:45
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1

Kolego ten temat był wałkowany mnóstwo razy... poszukaj z najdziesz odpowiedzi na wszystkie swoje pytania a jak pojawią się nowe zadaj w już istniejących tematach. NA forum jest wielu speców od nauki :) Ten temat zamykam :)