Samochód: VW LT35 max
Witam. Forum przeglądam od dłuższego czasu, jednak dopiero dziś postanowiłem napisać swój pierwszy post. Mam pytanie dotyczące pracy samochodem dostawczym po naszych drogach, czy on jeszcze w ogóle istnieje? Nie chodzi mi o piekarnie, kurierke, raczej o wyjazdy od pon-pt, weekendy wolne, coś w ten deseń. Oraz pieniążki, które nie byłyby równe z wydatkami podczas jazdy. Jest w ogóle cień nadziei na coś takiego, czy pozostaje już międzynarodówka? Pozdrawiam
dodam jeszcze, że posiadam blaszaka z ładownościa 1,2t, który mógłby mi służyć jako samochód 'służbowy'
Samochód: VW LT35 max
Dzięki moderatorowi za przeniesienie do innego działu, nie wiedziałem gdzie ulokować ten temat No nic, dzieki za pomoc, tak właśnie myślałem, że łatwo nie będzie. Pozdrawiam
W zasadzie transport do 3,5 t na krajówce w tym czasie prawie zamarł. Ogólnie rzecz biorąc widoczne jest spowolnienie gospodarcze w naszym kraju, a co za tymi idzie brak ofert na transport. Jest taka ilość firm przewozowych że stawki zaczynają schodzić znów poniżej 1 zł. Ale nie ma co się załamywać pochodź trochę po firmach produkcyjnych zawsze jakieś zlecenia po winny się znaleźć tylko za mało ciekawe stawki. Pozdrawiam i życzę znalezienia pracy Wilk 09 .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 19 gości