od jakiegoś czasu śledzę zdawalność moich kurasnów na kat. D
miałem dotąd jednego na cały kurs, zdał za pierwszym razem.
dzisiaj zdawał jeden którego prowadziłem cały czas, drugi którego prowadziłem 40% kursu i trzeci z innej szkoły, który był u mnie na dodatkach, przed podejściem do pierwszego egzaminu.
pierwszy zdawał teorię na nowych zasadach - bez błędów.
trochę się niepokoiłem, ponieważ dla bezpieczeństwa zabraniam moim kursantom zdawać podczas jednego egzaminu.
na placu i na mieście wszyscy zdali, czyli 100% egzaminowanych, co rzadko się zdarza, więc jest OK.
to jest tekst o autobusie jaki wynajmuje WORD w Lesznie. we wrocławskim WORD-zie jest Autosan A1010 i do końca roku nic się nie zmieni.
a to dlatego, że na egzaminie jest autobus na którym ja na codzień szkolę.
myślałem, że takie rzeczy dawno już się nie zdarzają, ale życie człowieka zaskakuje.
przedwczoraj trafił do mnie na dodatki chłopak z okolic Milicza, który nie zdał egzaminu kat. D w Legnicy.
okazało się, że wykupił kurs, ale nie przejeździł ani godziny. coś niewiarygodnego. i tak bez przygotowania poszedł na egzamin.
co prawda jest objeżdżony, jeździ chłodnią z bananami, ale co egzamin to egzamin, no i inny pojazd.
oczywiście nie miał prawa zdać i w takiej sytuacji trafił do mnie.
jeździliśmy dwie godziny, trochę manewrowania na placu. poszło szybko, bo tylko ja pokazałem, a on bezbłednie powtórzył i miasto. tutaj objaśniłem wszelkie zasady jaki obowiązują na egzaminie. co prawda miał zdawać w Legnicy nie we Wrocławiu, ale egzaminatorzy mają podobne wymagania.
jakże przyjemnie mi było, gdy godzinę temu dostałem SMS-a zawiadamijącego mnie, że zdał i z podziękowaniami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości