Panowie podpowiedzcie czy jest jakieś wyjście z sytuacji.
Otóż kolega uzbierał 25 pkt karnych i te prawie z przed roku nie zdążyły sie wykasować i przez 2 tygodnie miał 25pkt. Teraz ściga go starostwo, że ma zdać egzamin z każdej kategorii które ma (ma komplet) i to za pierwszym podejściem bo jeżeli tego nie zrobi to będzie musiał powtarzać kursy wszystkich kategorii które chce mieć. Czyli tak jak by zaczynał od zera.
Troszkę dziwne co oni wymyślają. Może ktoś podpowie jak rozmawiać ze starostwem?
może jeszcze póki starosta nie podpisał decyzji o cofnięciu uprawnień skoczyć na kurs zbijający pkt karne, ale czy to pomoże?
Samochód: orange i grafitowy
zasada jest jedna by zmiejszyć ilość punktów poniżej maksymalnej granicy nalezy to zrobić zanim sie te granice przekroczy.
w przytoczonym przypadku jest "musztarda po obiedzie".
jak kolega ma zdawać niech sie pospieszy bo zmieniają sie wymiary pojazdów egzaminacyjnych na kategorię ''E" (niektóre word-y przedłużają posiadane przyczepy więc wychodzą całkiem fajne pojazdy potworki np.word Skierniewice)
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
No dobra, ale nie wiem czy aby na czasie jest przytaczany przez Ciebie artykuł. Chyba jest to analiza przed wejściem w życie ustawy w dniu 19 stycznia a zniknięcie art 140 z ustawy dużo by dawało w tej kwestii czy uprawnienia pozostają czy nie
No dobra, ale nie wiem czy aby na czasie jest przytaczany przez Ciebie artykuł. Chyba jest to analiza przed wejściem w życie ustawy w dniu 19 stycznia a zniknięcie art 140 z ustawy dużo by dawało w tej kwestii czy uprawnienia pozostają czy nie
jest jeszcze wyrok NSA chyba z sierpnia - dzis nie chce mi sie już szukać.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 8 gości