Witam wszystkich. Posiadam prawo jazdy kat C i teraz jestem w trakcie robienia kwalifiakcji wstępnej przyspieszonej (27lat). W sierpniu roku 2012 wykonałem badania lekarskie - psychologiczne i takie "ogólne". Mam tydzień do egz i pani która prowadzi wykłady powiedziała ze z papierem od psychologicznych wszystko ok ale a orzeczeniem lekarskim jest cos nie tak i kazała mi zrobić nowe. Na orzeczeniu lekarskim mam takie cos: W wyniku badania lekarskiego i oceny narażeń występujących na stanowisku pracy, stosownie do przepisów art. 43 pkt. 2 oraz art. 229 & 4 Kodeksu Pracy orzeka sie. Tu zaczyna sie moj problem bo pani od kursu mowi ze musze miec jakieś artykuły 39 z ustawy o transporcie drogowym, bylem u lekarki i nie chce mi tego zmienić, na stronie
http://www.kwalifikacja-wstepna.pl/bada ... arskie.php wyczytałem ze w podstawie prawnej moze być : "Do wydziału komunikacji masz więc dostarczyć:
- ORZECZENIE na podstawie art. 229 ustawy – Kodeks pracy lub na podstawie art. 39j ust. 4 ustawy o transporcie drogowym." czyli jest - LUB wiec albo taka podstawa albo taka i wtedy moje badanie bylyby ok? sam juz tego nie rozumiem i zaczyna mnie to denerować i sie zastanawiam czy ktos tu chce ode mnie "koperty" ? prosze o pomoc jesli ktos zna sie lepiej