Samochód: MAN 17.192
Witam
Mam pytanie czy jest możliwość zwiększenia mocy w moim Mańku z 190 KM? Czasem brakuję mocy w nim nie z tego powodu że jest już zużyty tylko przez to że mało w nim koni, jak na wywrotkę z napędem 4x4 i mającą założony hds. Mam nadzieję że ktoś mi coś podpowie.
Samochód: orange i grafitowy
w tej sprawie to tylko do speców od "tjuningu".
4x4 nie służy do uprawiania rajdów po asfalcie jeszcze w tym wieku będąc pełnoletnią maszyną.
w/g starych standardów pojazd spełnia (nawet przewyższa) warunek 10 KM/1 tonę dmc.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Może problem nie tkwi w koniach tylko przełorzeniach jakie zostały zastosowane w układzie napędowym.Być moze przystosowano je do konkretej roboty.
Ogumienie masz własciwe to tego konkretnego auta moze ktos załorzył opony o większym profilu aby miec większy przeswit i tym samym spowodował pogorszenie osiągnięc.
Samochód: MAN 17.192
Opony są właściwe, starałem się wykombinować takie jak w niemieckim briefie pisało. Jaka jest różnica między 17.230 a 17.192 ? Czy różnica nie jest tylko w pompie paliwowej czy cały silnik inny ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 8 gości