GG: 0
Samochód: f2000
Witam.
Jak najlepiej przejechać tą trasę pojazdem ważącym 12.5 t a później z reguł 27 t. do Płońska.
Myślałem o wjeździe przez Piaseczno do S 2 dalej będę miał bezpośredni zjazd na reguły.
Tylko jak tam z zakazami? Potem chyba najlepiej przez Sochaczew czy można przez Łomianki.
W Regułach mam być na 14 wyjazd do 15.
Jadę ze spożywką dla zwierząt.
Na S2 z al.Krakowskiej do Puławskiej na pewno jest 16t między 6-22. W drugą stronę nie wiem, ale proponuje z Piaseczna DW721 i przez Janki, Raszyn do S2.
Do Płońska przez Sochaczew.
Tak więc dostałem cynk że za Piasecznem w lewo do Sękocin drogą 721i dalej DK 7 do Janek.
Dalej przez Sokołów i Pęcice do miejsca docelowego.
Sprawdzona najszybsza i pewna droga od Mińska Mazowieckiego.
Dzięki za pomoc i podpowiedzi.
A do Reguł do jakiej firmy lecisz?
Tam bankowo jest zakaz i miśki od czasu do czasu tam stoją.
Wszystko zależy, o której godzinie będziesz, ale jak między zakazami godzinowymi to bym nic nie kombinował tylko gonił normalnie siekierkami do puławskiej i zjechał w jerozolimskie. Szybko sprawnie itd, a się yebać przez te Magdalenki i Piaseczno to nieporozumienie. Druga sprawa, że jeżdżę w te godzinowe zakazy normalnie i jeszcze nikt nigdy mnie nie zatrzymał.
Przeleciałem trasę jak napisałem i z Janek na Komorów tylko jedne wahadło i światełka.
Oczywiscie na sokołowskiej zakaz powyżej 3.5 t. Dalej bez zakazów tonażowych.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 10 gości