Witam, jakiś czas temu zacząłem KW przyspieszona. Razem ze mną robi ja jeszcze dwóch chłopaków, metoda online, oglądanie slajdów itp. Więc od razu wziąłem się do działania, dokładnie przeglądałem wszystkie slajdy czytałem informacje itp. Potem gdy spotkałem znów tych dwóch kolegów to byli zdziwieni ze to czytam, jeden mówił ze on sobie siedział przy komputerze oglądał jakiś film a ten kurs to tylko tak klikał nieświadomie "dalej" nic nie czytając a drugi prosto z mostu oznajmił ze siostra za niego klikała... W sumie nawet nasz pan prowadzący z lekkim uśmieszkiem zareagował na wiadomość ze czytam te slajdy, i tak miedzy nami powiedział mi ze większość tego nie robi uczą się tylko z bazy pytać na testach online i zdają "bo to tylko taka formalność"
Tu pojawia się moje pytanie, czy to tylko formalność i wiedza z takich banków wiedzy wystarczy żeby to przejść?
Co z ludźmi którzy na przykład nigdy ładunku nie zabezpieczali na samochodzie? (niby są o tym slajdy ale ale bardzo teoretyczne) a praktyki nie ma... skąd oni maja się tego nauczyć na firmie im pokarzą jak zaczną prace czy z you tuba?