Mam problem w gdy włączam lodówkę słyszę tylko "tyk" i zapala sie czerwona dioda raz i gaśnie. Wg. Błędów to powinno byc małe napięcie na aku ale samochód prąd ma, przy odpalaniu czy używaniu nie mam z nimi żadnego problemu..
Dzięki za odpowiedz, zastosowałem sie do tego co napisałeś, wymieniłem kabel zasilający bo faktycznie był przetarty, ogarnalem wtyczki w lodowce, i dalej jestem w punkcie wyjścia. Lodówka robi to samo co wcześniej. Chyba zostaje mi wizyta u elektryka. Nie wiem dlaczego to nie działa.
Ok, działa. Dziękuje za pomoc, wymieniłem kabel, przeczyscilem złączki, i lodówka ruszyła. Teraz druga sprawa padło mi oświetlenie w kabinie, jak wsadzam bezpiecznik to jakbym spawał elektroda, na co spojrzeć ? Przejrzałem juz kostki i wszystko gra, wiesz moze gdzie są kostki odpowiedzialne za światło w kabinie albo co z reguły sie psuje ze jest taki objaw ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 5 gości