Przeglądam to forum od ponad roku. Kilka miesięcy się zarejestrowałem.
Mam 23 lata mieszkam nieopodal Ostrowa Wielkopolskiego. Pracuje jako kierowca [narazie busika] ale może kiedyś się to zmieni. Hmmm moje hobby. Trudny temat . Kiedyś modelarstwo, teraz na to czasu brak. Komputery, internet, rowerek ale i tak najbardziej lubię jazdę samą w sobie. Mam sentyment do trucków typu 6x4 w komplecie z wywrotkami. Być może przez to że znam kilkunastu kierowców takich zestawów. Co tu jeszcze napisać. Lubię sobie pohandlować na allegro.
p.s. Kto wie jak poprawnie nazywa się kierowca wywrotki?? Wywrotowiec
Nazywam się Marcin.Pochodzę z Parczewa małej miejscowości położonej 64 km od Lublina.Interesuję się motoryzacją,sportem, a także komputerami i telefonami komórkowymi(jeap).W wolnym czasie staram sie robić to co lubie czyli godzinamy czytać aktykuły o telefonach,nowinkach ze świata motoryzacji itp.To chyba tyle bo reszta reczy nie jest aż tak interesująca
Witam mam na imie Maciek moje pseudo to Combol jestem rocznikowo 90 interesuje sie cięzarówkami , transportem .Mieszkam w Krzepicach koło Czestochowy Mam Renault Magnum AE 420ti z 96 i naczepe wywrotkę FLIEGL z 00 nie którzy moze znają mnie z PTF-u Pozdro !!
_________________ EKIPA TYSIĄCA I JEDNEJ TARCZY :)
GG: 6134783
Witam, mam na imię Wojtek mam 17 lat interesuje się transportem drogowym i ciężarówkami. Z chęcią przejechałbym się już teraz jakąś ale niestety na razie pozostaje mi tylko czekać
ja się chyba jeszcze tu nie przedstawiałem mam na imie Marcin jestem z Knyszyna 30 km od Białegostoku a w Białym ucze sie (technikum mechaniczne ) a miłość do ciężarówek to mam chyba we krwi mój tato jeżdzi ,jego braciak jeżdzi w straży a wujek tez miał swoją firme transportową mam 17 lat ( w tym roku prawko na osobówki ). I to tyle ogólnie o mnie A i sensem mego życia są ciężarówki pozdrawiam wszystkich nowo przybyłych na nasze forum
_________________ Obiekt mego pożądania -Renault Magnum Vega!!!
"Zamiast szukać winnych jak najdalej od siebie wystarczy spojrzeć w lustro i zacząć poprawę od najtrudniejszej osoby: samego siebie."-Cyryl
Radek z pod Jasnej Góry czyli z Częstochowy Młody łebek jestem w porównaniu do was ,bo mam 15 lat.Interesuje sie głownie ciężarówkami,ale lubie też sport zwłaszcza płike nożna.W wolnym czasie poruszam sie z tata autem iveco stralis 480 KM i to wszystko o mnie
Witam wszystkch trackeromaniaków.Nazywam sie Łukasz mieszkam w małej miejscowosci Gabryelin 30 km od Wa-wy.Niektórzy powinni mnie znac z mojej złej strony pozdrawiam
Ja również witam, podobnie jak mój poprzednik mam na imię Łukasz i jeszcze przez kilkanaście dni nie będę pełnoletni , interesuje się ciężarówkami i jak pewnie się domyślacie zdecydowałem już co chce robić w życiu... Jesne że jeździć ciężarówką.
Nie rozumiem jednego (sorki za OT) czemu w promieniu 100km jedyną osobą jest Grzesiek EK a w promieni 5km pusto .NIepammietam czy sie przedstawiałem ale krótki zarys mojej osoby
Imie:Paweł
Nazwisko:---------
Wzrost:175cm
Oczy:Niebieski
Włosy:Ciemny Blond
Zainteresowania:Ciężarówki i Komputery
Miejsce zamieszkania:Koszalin
Województwo:zachodnio-pomorskie
Witam mam na imię Paweł mam 14 lat i interesuje się transportem drogowym czyli truckami. Bardzo lubię transport ponadgabarytowy. Mój tata jest kierowcą. Pozdrowienia
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Lukasz29 i 11 gości