Mam pare fotek, którymi chciałem sie z Wami podzielić Są to fotki z tras mego Ojca głównie z Hiszpanii i Portugalii. Ale zdarzają się też inne Oglądajcie te niektóre piekne widoki i inne zdjęcia i komentujcie pzdr.
P.S fotki są niektóre zasłonięte np. lusterkiem itd. ale nie ja je robiłem, a mój starszy nie zwraca na to wiekszej uwagi Chodzi mi tu o przekazanie tych zaje*****ch widoczków itp
Fotki :
CDN...jeszcze dziś, najdalej jutro
Ostatnio zmieniony 08 lut 2007, 1:27 przez P3nCkI, łącznie zmieniany 2 razy.
Jak ja bym chcial tam pojechac Moze w te wakacje sie zalapie.Tata chlodnia lata to moze cos bedzie. A fotki poprostu zarąbiste.Tylko pozazdroscic takich widoków.Pozdrawiam
Nio farki ładne mój tat tez na hiszpanie smiga i byłem juz z nim z 15 razy tam i na żwywo to wyglada naprawde pięknie> pofoba mi się ten kraj jak niewiem:P
Poprostu cud na swiecie. Bardzo piekne krajobrazy. Tu nie ma wiecej co pisac. Mam nadzieje ze bedzie mi kiedys dane tam pojechac.
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
ładne foty jak wstawic takie miniatury z podglądem? ucze sie cały czas pozdrawiam
Wrzucasz fotke np. na http://www.imageshack.us/ i kopiujesz z tamtąd drugi link i wrzucasz na forum cała filozofia Co do fotek to niedługo (może nawet już dzisiaj) dorzuce kilka kolejnych fotek pzdr
zaświeciło we mnie wakacyjne upalne słonce-po oglądnięciu tych fot
piękne zdjecia.pozazdrościć ,
może sie wybierz z ojcem kiedys w traske
ogólnie cały Półwysep Iberyjski to cudo
Cytuj:
Slawekb napisał:
ładne foty jak wstawic takie miniatury z podglądem? ucze sie cały czas Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy pozdrawiam
Wrzucasz fotke np. na http://www.imageshack.us/ i kopiujesz z tamtąd drugi link i wrzucasz na forum Cool cała filozofia Wink
weżcie wrzucajcie foty na fotosik.pl tam są większe zdjęcia i wogole mi sie wydaje ze fotosik jest o wiele lepszy
PZDR do usłyszenia... ...
_________________ "Dobre uczynki nie czynią człowieka dobrym, lecz dobry człowiek spełnia dobre uczynki.Złe uczynki nie czynią człowieka złym, lecz zły człowiek spełnia złe uczynki.[...]"
.Marcin Luter .
Mamy Euro 2012...teraz let's work people , let's work.!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości