Strona 16 z 49 [ Posty: 963 ] Przejdź na stronę Poprzednia 114 15 16 17 1849 Następna
Autor
Wiadomość
Tytuł:
Post Wysłano: 11 lut 2007, 19:40
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1019688
Samochód: BMW M3 E90; Volvo VN780

Cytuj:
Hiob z tego co widzę lubisz patszki!! :wink:
Z tego nie udało mi się zrobić ozdoby na moim samochodzie :twisted:
Cytuj:
Widzę ze zaparkowałes Volvo koło jakiejś hali, czy zaparkowałes tam od tak, i czy mozesz wjechac gdzie chcesz??

Tutaj właśnie mam jutro rozładunek

Moje filmy na youtube.

POZWIEDZAJ ZE MNĄ USA.

KAMERA NA MOIM TRUCKU i INTERAKTYWNA MAPA z GPS-em: truck27.com

Tytuł:
Post Wysłano: 11 lut 2007, 20:03

hiob Dzięki za fotki maszyn budowlanych jak będziesz miał jakieś to dawaj na forum :D

Tytuł:
Post Wysłano: 11 lut 2007, 20:49

Użytkownik

Użytkownik

Bardzo ciekawe zdjęcia zrobiłeś :!:
-ta autostrada wygląda jak pas dla samolotów ...heh...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... c2ccc.html
-a tu ciężarówka wygląda jakby leciała w powietrzu :
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 88cf7.html
nie ma tam żadnych barierek ochronnych czy ja nie zauważyłem(a widze jej opony więc chyba nie ma :!: :?: )
_a cóż to w lewym dolnym rogu :?: :arrow: :!: (czyżby Passat :?: , i to jeszcze disel <nono> koleś jakiś taki nie amerykanski bo przecież amerykanie nie nawidzą ropniaków w osobówce :!: :!:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 02c36.html
bardzo "ciekawe"te mosty nadrzeczne , :D :
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 400bc.html
a dlaczego ten most idzie wyżej:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... e3cd1.html
Cytuj:
Ale powiększanie tych kół doprowadziło do absurdu i samochód, który ma koła o wymiarach 24, czy 26 cali to już tylko karykaturalne monstrum.
-to jest " nowoorleański "styl tuningowania- którego podstawą jest podniesienie zawieszenia samochodu i wstawienie ogromnych felg(to nie ja tą nazwe wymyslilem ale taka panuje w obiegu tuningowym):PZDR.

Tytuł:
Post Wysłano: 11 lut 2007, 21:20
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Bardzo ciekawe zdjęcia zrobiłeś :!:
-ta autostrada wygląda jak pas dla samolotów ...heh...

Ale gdy robiłem to zdjęcie, pas dla samolotów był nad moją głową.

Cytuj:
-a tu ciężarówka wygląda jakby leciała w powietrzu ...
nie ma tam żadnych barierek ochronnych czy ja nie zauważyłem(a widze jej opony więc chyba nie ma :!: :?: )

Są, są, ale droga tam jest mocno pochylona w bok, bo zakręt, więc tak wygląda, jakby nie było barierek.

Cytuj:
_a cóż to w lewym dolnym rogu :?: :arrow: :!: (czyżby Passat :?: , i to jeszcze disel <nono> koleś jakiś taki nie amerykanski bo przecież amerykanie nie nawidzą ropniaków w osobówce :!: :!:

Chyba nawet coś mniejszego, Jetta kombi może. VW sprzedaje tutaj diesle, na razie chyba jako jedyna firma, choć podobno Mercedes ma niedługo także wrócić ze swymi ropniaczkami.

Cytuj:
a dlaczego ten most idzie wyżej

Tam płynie rzeka, po której pływają statki, więc most idzie w górę, by się zmieściły. To co widać na zdjęciu to tylko mokradła, rozlewiska.

Cytuj:
-to jest " nowoorleański "styl tuningowania- którego podstawą jest podniesienie zawieszenia samochodu i wstawienie ogromnych felg(to nie ja tą nazwe wymyslilem ale taka panuje w obiegu tuningowym):PZDR.

Dzięki za informację. Z Mobile w Alabamie, gdzie to zdjęcie zrobiłem, do Nowego Orleanu niedaleko, ale takie auta widuje się w każdym zakątku Ameryki :D

Moje filmy na youtube.

POZWIEDZAJ ZE MNĄ USA.

Tytuł:
Post Wysłano: 11 lut 2007, 21:55

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Dzięki za informację. Z Mobile w Alabamie, gdzie to zdjęcie zrobiłem, do Nowego Orleanu niedaleko, ale takie auta widuje się w każdym zakątku Ameryki Very Happy
heh...bo to taki styl tuningowania,który narodził sie w tamtym rejonie -,a nie że tylko tam takie jeżdżą 8) :D 8)
Cytuj:
Ale gdy robiłem to zdjęcie, pas dla samolotów był nad moją głową.
dokładnie ,tylko mi chodziło o to ze ta autostrada taka szeroka że jak by pasy startowe wszystkie były zajęte to jakiś Jumbo Jet może sobie siąść na tej szosie 8) :!:
-zaciekawiły mnie zdjęcia zniszczeń które jeszcze są widoczne po tak odległym czasie od Katriny ehh..._a Bush wydaje miliardy na wojne zamiast odbudowywać zniszczenia w kraju-żałosne :/ :oops: :/ :!:
widze ze strazak sie tobą zainteresował-może jakiś rodak:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 4564a.html
my Polacy musimy sie trzymać razem ,_gdziekolwiek jesteśmy:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 1c757.html

Tytuł:
Post Wysłano: 11 lut 2007, 22:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
...
-zaciekawiły mnie zdjęcia zniszczeń które jeszcze są widoczne po tak odległym czasie od Katriny ehh..._a Bush wydaje miliardy na wojne zamiast odbudowywać zniszczenia w kraju-żałosne...
Oj, trailer, nie narażaj mi się. Wojna w Iraku nie ma nic wspólnego z tym, że drzewa rosną powoli i że prywatny billboard jest połamany. Luizjana to najbardziej skorumpowany stan w USA, od lat rządzony przez demokratów. Nie wątpię, że wielu z nich nieźle się obłowiło na Katrinie, ale obwinianie za to Bisha to tak, jakbyś obwiniał Kaczyńskiego, że się zrobiła dziura u Ciebie na ulicy. Nie prezydent RP ma łatać dziury i nie przezydent USA ma sadzić drzewa. Luizjana dostała z budżetu USA miliardy dolarów, a co z nimi zrobili, trzeba by zapytać lokalnych urzędników.

Ja sam, jak to gdzieś pisałem, woziłem dla FEMA wodę po tamtych huraganach. Setki ciężarówek stojących na lotniskach tygodniami z wodą, ktorej nikt nie potrzebował. Za każdą rząd płacił do tysiąca dolarów dziennie. Tak działa biurokracja, zabierając podatnikom każdy grosz i marnując je w sposób doskonały. To naprawdę potrafią robić. Ale pieniędzy dla ofiar huraganów było więcej niż potrzeba, teraz tylko trzeba by sprawdzić, w czyjej kieszeni one teraz siedzą.

Moje filmy na youtube.

POZWIEDZAJ ZE MNĄ USA.

Tytuł:
Post Wysłano: 12 lut 2007, 0:06

Użytkownik

Użytkownik

Hiob w jakiej czesci Baton Rouge przebywasz :?:
http://www.dotd.louisiana.gov/press/tra ... br_cameras

_a co do Busha to ile ludzi tyle opinii,ale bardzo niska popularnosc i zaufanie Busha w Stanach chyba za czymś stoją,świat ma dosyć wojny w Iraku i błędnej polityki Białego Domu.Niby w czym sie ci narazam :?: -mowie jak jest i nie zaprzeczysz.każdy to :!:ale to nie forum polityczne wiec nie bede drążyć tego tematu <no comment>
Pozdrawiam 8) 8)

Tytuł:
Post Wysłano: 12 lut 2007, 0:51
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
..._a co do Busha to ile ludzi tyle opinii,ale bardzo niska popularnosc i zaufanie Busha w Stanach chyba za czymś stoją,świat ma dosyć wojny w Iraku i błędnej polityki Białego Domu.Niby w czym sie ci narazam :?: -mowie jak jest i nie zaprzeczysz.każdy to :!:ale to nie forum polityczne wiec nie bede drążyć tego tematu <no comment>
Pozdrawiam 8) 8)

Ja nie komentowałem polityki Busha w sprawie Iraku, ale Twoją wypowiedź mówiącą, że przez Irak nie są usunięte skutki huraganu. A to są zupełnie różne rzeczy. To Twoja wypowiedź nie miała żadnego sensu. Ale skoro zacząłeś, usłyszysz moją opinię.

Powiem tylko, że świat w 1939 też nie chciał umierać za Gdańsk. Umarli więc za Paryż, Londyn, Moskwę i Pearl Harbor. Możesz to nazywać błędną polityką, jasne. Najlepiej zamknąć oczy i odwrócić głowę jak jakiś sk***** rozprawia się ze swoimi przeciwnikami politycznymi mordując ich, gwałcąc ich żony i córki itd, itp. Ale co tam, jak oczy nie widzą, to serce nie boli. A że robią tak w wielu krajach, a Bush walczy tylko w Iraku? Bo tam jest ropa? Oczywiście. Ale przypomnij sobie, co polski rząd robi, gdy Rosja grozi zamknięciem kurka i planuje przeprowadzenie rurociągu pod Bałtykiem.

Brak dostępu do energii jest we współczesnym świecie równoznaczny z utratą niepodległości państwa, a Bush jest po to, żeby tej niepodległości bronić. A Europa tak szybka do krytykowania Busha sama pierwsza by wsiadała na czołgi, jakby Rosja im odcięła dopływ ropy i gazu. Takie są realia naszych czasów i nic na to nie poradzisz. Poza tym 95% dziennikarzy w USA to demokraci, żeby nie powiedzieć komuniści i nie ważne, co zrobi Bush, czy Clinton, czy jakikolwiek prezydent, republikanin zawsze będzie krytykowany, demokrata chwalony. Tak było zawsze i my tego nie zmienimy. Reagan, jeden z najwybitniejszych polityków XX wieku był krytykowany gorzej niż Bush, a Clinton, największa szmata wśród prezydentów, był niemal kanonizowany za życia. I co z tego?

Mnie ich opinie zwisają, mam swój rozum i pamiętam, że w 1939 roku jedna dywizja francuska mogła skończyć II Wojnę Światową, zanim ona się rozpoczęła. Sadam zaczął dwie wojny, nie licząc ciągle trwającej wojny domowej. nie był aniołem i trzeba się go było pozbyć. Błędem Amerykanów jest to, że chcą tam wprowadzić demokrację w stylu zachodnim, to się nigdy nie uda, ale sama wojna i usunięcie tamtego reżimu na pewno z punktu widzenia społeczności światowej jako całości było rzeczą dobrą. Taka jest moja opinia i jak koniecznie chcesz się mylić, to zawsze możesz się ze mną nie zgodzić.

Moje filmy na youtube.

POZWIEDZAJ ZE MNĄ USA.

Tytuł:
Post Wysłano: 12 lut 2007, 16:26

hiob Robisz się sławny twoja fotka jest na oficjalnej stronie volvo link tu http://apps.volvotrucks.com/loadingramp ... lpaper.jpg

Tytuł:
Post Wysłano: 12 lut 2007, 16:32

Użytkownik

Użytkownik

Zapraszam do głosowania na to zdjęcie!!
trzeba kliknac na ten link
http://www.volvo.com/trucks/global/en-gb#

a póniej na Loading Ramp!!
Otworzy sie nowe okno w którym klikamy Owner's Gallery i Gallery!!
No i szzukamy foty Hioba Którą dodałem i głosujemy!!
To jest to zdjecie
Obrazek

Tytuł:
Post Wysłano: 12 lut 2007, 16:45

T.T.S Ja dałem 10 8) bo lubię Hioba :D

Tytuł:
Post Wysłano: 12 lut 2007, 17:01
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Hmmm... nawet nie wiedziałem, że tam jest taka galeria. Ale teraz jak wiem, sam wysłałem parę zdjęć. :D :)
Cytuj:
T.T.S Ja dałem 10 8) bo lubię Hioba :D
Spirit, Ty nie głosuj na mnie, ale na zdjęcia. :twisted: :D .

Nie wiem, czy mnie dalej będziesz lubił, jak zignoruję Twoje pytanie przesłane mi jako prywatną wiadomość. A zignoruję je, bo po pierwsze nie odpowiadam na prywatne wiadomości, po drugie nic w tej sprawie o której piszesz nie wiem. Nigdy nie wysłałem do Polski ani samochodu, ani ciężarówki i zupełnie nie znam tematu.

A jak ktoś chce ze mną prywatnie korespondować, niech mi napisze list, a na forum jestem po to, żeby rozmawiać publicznie. ;) Pozdrawiam.

Moje filmy na youtube.

POZWIEDZAJ ZE MNĄ USA.

Tytuł:
Post Wysłano: 12 lut 2007, 17:20

Użytkownik

Użytkownik

Upsss. sorry hiob ja tez dodałem nowe trzy, ale to chyba przechodzi prez jakiegos moda wiec zdjecia sie nie powtórzą!! :twisted: :wink:

Tytuł:
Post Wysłano: 12 lut 2007, 17:34
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Upsss. sorry hiob ja tez dodałem nowe trzy, ale to chyba przechodzi prez jakiegos moda wiec zdjecia sie nie powtórzą!! :twisted: :wink:

Ze dwa się pewnie powtórzą, jak znam życie. To z mojego avatara i to "niebieskie", nocne na parkingu. ;) Wysłałeś je też? Trzecie, jakie wysłałem, to ośnieżone Volvo w Nowym Meksyku. :mrgreen:

Moje filmy na youtube.

POZWIEDZAJ ZE MNĄ USA.

Tytuł:
Post Wysłano: 12 lut 2007, 17:36

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Ale przypomnij sobie, co polski rząd robi, gdy Rosja grozi zamknięciem kurka i planuje przeprowadzenie rurociągu pod Bałtykiem.
przeprowadzeniue kurka gazowego pod dnem Bałtyku to najwieksza głupota i specjalne izolowanie Polski przez Rosję spowodowane bliskimi kontaktami politycznymi i gospodarczymi -PL z Ameryką.Kilkanascie krotnie razy drożej wychodzi im ten podwodny rurociąg niż podziemny przez terytorium Polski :!: jest to celowe pier******* Polski.Identycznym przykładem hamstwa i pogardy wobec Polski przez Rosję to m.in. zablokowanie exportu polskiego mięsa na teren Rosji :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
celowe niszczenie Polski która trzyma z USA :arrow: a nie Rosją nie ma końca.
Kończąc ,co do wojny w Iraku ,to Hiobie przypomnij sobie z jakiego powodu ona wybuchła(przynajmniej teoretycznie) ......taak.dobrze.z takiego powodu ,ze niby Irak dysponował wielkimi ilościami broni masowego rażenia.A co dziś już wiemy , że co :arrow: to że Irak nigdy nie posiadał takiej oto broni i ze przez te fałszywe przyczyny zginęło wiele setek tysięcy ludzi(wielunarodowości),których życie ich rodzin do końca egzystencji pozostanie koszmarem :/ :!: :!:

Tytuł:
Post Wysłano: 12 lut 2007, 17:46

Cytuj:
Nie wiem, czy mnie dalej będziesz lubił
A czemu mam nie lubieć :D :>

Tytuł:
Post Wysłano: 12 lut 2007, 18:33
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
przeprowadzeniue kurka gazowego pod dnem Bałtyku...

co do wojny w Iraku ,to...
Trailer, jak będziesz ten temat tu kontynuował, będę zmuszony poprosić admina o usunięcie tych wpisów. Tematem tu jest podróż dookoła Ameryki, nie polityka zagraniczna Busha i dywagacje na temat tego, kto kogo zabija w Iraku.

Moje filmy na youtube.

POZWIEDZAJ ZE MNĄ USA.

Tytuł:
Post Wysłano: 12 lut 2007, 19:05

Użytkownik

Użytkownik

Na wstępie Witam wszystkich serdecznie to mój pierwszy post tutaj :P

Hiob powiedział mi na GG ze moge tutaj zadac pytania do niego wiec

- Ten Mustang na zdjeciu ktore dodales (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... fed61.html) nie ma on tablicy rej. z przodu, a jadący za nim Chevy ma jak to jest u was trzeba coś płacić extra za taki bajer??

-Jak bardzo gry z serii 18 wheels of steel odwzorowywują życie w tej branży ?? nie wiem czy będziesz tutaj miał porównanie - czy grałeś ale ja jestem wielkim fanem serii i może kto inny tutaj będzie w stanie powiedzieć.

Jeśli mi się coś przypomni - zapostuję Pozdrawiam :D

Ostatnio zmieniony 12 lut 2007, 21:03 przez Matik, łącznie zmieniany 1 raz.

Tytuł:
Post Wysłano: 12 lut 2007, 19:40

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
To z mojego avatara i to "niebieskie", nocne na parkingu. Wysłałeś je też?
Tak te wysłałem, ale tylko dlatego ze były najlepsze!! :wink:
((Nie mówie ze inne są złe bo są swietne)) :twisted: :lol:

AHA I CHCIAŁEM DODAĆ ŻE FOTA HIOBA JEST NA PIERWSZYM MIEJSCU I MA NAJWIEKSZA OCENE OGÓLNĄ!!
JUŻ NIE!!
MA 8,3 PUNKTA!! MOŻE ZOSTANIE FOTĄ MIESIĄCA!! :mrgreen: :lol: :twisted: :P
NO I DRUGA FOTA JEST NA TRZECIM MIEJSCU!! :mrgreen: :twisted: :P :wink: :lol: :) :D

Ostatnio zmieniony 13 lut 2007, 16:22 przez T.T.S, łącznie zmieniany 2 razy.

Tytuł:
Post Wysłano: 12 lut 2007, 21:07

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Trailer, jak będziesz ten temat tu kontynuował...,
ja juz napisalem ze skonczyłem ten temat
jak cie w jakis sposob urazilem to sorry

-Matik witaj.na wstepie powiem :masz śmieszny obrazek heh:

[ Dodano: Pon, 12.02.2007, 21:10 ]
Cytuj:
Jak bardzo gry z serii 18 wheels of steel odwzorowywują życie w tej branży ??
wg mnie a grałem w tą grę , która mnie szczerze mówiąc znudziła ,real jest o wiele bardziej fascynujący i ciekawy.gry komputerowe nie ważne jakiego rodzaju nigdy nie oddadzą prawdziwego uroku danej rzeczy czy sytuacji.Pewnie i w jakimś tam może procencie jest cos podobnego jak w branży real .ale nie mnie to oceniać tyle specjalistom,poniewaz ja tylko grałem bez jeżdżenia w realu.

ps. wg mnie gry komputerowe tylko zamulają człowieka.zamiast tego lepiej pójść coś zrobić,czymś sie zająć ,zainteresować i dążyć i osiągać marzenia zamiast tracic czas na gry.(moja opinia)

Hiob , w jaką trase tym razem sie wybierasz . :?:
Pozdrawiam :D :!:

Ostatnio zmieniony 12 lut 2007, 23:01 przez trailer, łącznie zmieniany 1 raz.

Strona 16 z 49 [ Posty: 963 ] Przejdź na stronę Poprzednia 114 15 16 17 1849 Następna