Cytuj:
Nie zrozumieliśmy się. Chodziło mi właśnie o to dokąd (nie koniecznie Twój brat lub tato, tylko ogólnie firma) najdalej na wschód Pajda jeździ.
Kiedy jeszcze były w firmie Iveca to tylko one latały na Rosję, ale Ivec już nie ma i nie wiem jak wygląda sytuacja dotycząca tego kraju. Jak tata wróci to się go zapytam i napisze o tym na forum. Jeśli chodzi natomiast o najdalszy kraj wschodni to jeździli do Kazachstanu, ale teraz już nie jeżdżą.
Cytuj:
A co do "warunków" miałem raczej na myśli atmosfere pracy, system zatrudnienia, system płac Wink
Atmosfera w firmie nie jest zła, wiadomo od czasu do czasu zdarzają się jakieś sprzeczki słowne pomiędzy kierowcą, a spedytorem. Jeśli natomiast chodzi o zatrudnienia, to firma przyjmuje sporo młodych kierowców, którzy na początku jeżdżą w podwójnej obsadzie z kierowcami o sporym doświadczeniu zawodowym i się od nich uczą. Co do płac to są wypłacanie diety + miesięczna podstawa.
Cytuj:
Natomiast FH bardzo ładny sprzęt, jeżeli miałbyś kiedyś okazję cyknij mu jak najwięcej fotek Wink
Postaram się
------------------------------------------------------------------EDIT------------------------------------------------------------------
Volv jest już 6, a nie 3
W miarę możliwości postaram się o fotki.