Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Firma transportowa EL-TRANS istnieje na rynku od 10 lat. Inspiracją do powstania firmy EL-TRANS stała się logistyczna obsługa najbardziej prestiżowych koncernów w Polsce.
Jej dotychczasowe doświadczenie i tradycje wiążą się z zaspakajaniem potrzeb na coraz bardziej zaawansowane pod względem wymagań jakościowych przewozy chemii płynnej w autocysternach. Stąd wynika ciągły rozwój i doskonalenie jakości sprzętu dla obsługi tych dostaw.
Firma EL-TRANS obsługuje wszystkie kraje Unii Europejskiej oraz kraje byłego ZSRR. W zakresie obsługi transportu poza granicami Unii wszystkim przewożonym towarom firma gwarantuje bezpieczną dostawę towaru pod osłoną karnetu TIR.
Sprzęt:
Firma EL-TRANS dysponuje nowym wysokiej jakości specjalistycznym sprzętem składającym się z :
- ciągników siodłowych marki VOLVO FH12
- naczep cystern marki MAGYAR
Firma EL-TRANS posiada 50 własnych autocystern, które wyposażone są w system lokalizacji satelitarnej (GPS). Zgodnie z programem Security nasze cysterny wyposażane są również w niezależny system GPS. Ciągniki siodłowe wyposażone są w automatyczny system poboru opłat autostradowych. Autocysterny posiadają różne pojemności od 32 000L do 51 000L. Są to cysterny 3 i 1 komorowe.
GG: 8261240
Siemka... moje kolegi father jeździ w ET i niedługo mam zrobić fotki wiec jak cos to je tu dam... Pozdro
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
Samochód: Duży
Jedna z firm których tabor bardzo mi się podoba.Ładne mają te nowe FH 440 XL.Widziałem na allegro jeden z ich ciągników wystawiony do sprzedaży-FH12 Glob XL 420 z 2002r ale nie chinczyk...Zapytaj się tez kolego jak się pracuje w tej firmie-bo nic na ten temat nie wiadomo...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Tyle co ja mogę pomóc to dosyć często widuję zielone FH-cze jak przemykają po moim mieście w kierunku Litwy lub spowrotem.Jak ostatnio Staliśmy w kolejecce na wiazd do kraju to lewym pasem szedł volviak z "EL-TRANSu".poniżej fotka:
sorki za jakość ale to odbicie z lusterka:
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
Są to tylko pojazdy volvo (50 sztuk) wszystkie sprzęgnięte z cysternami Magyar. Niestety nie wiem jak jest z starszymi FH-czami czy nadal je użytkują czy już wymienili na nowsze. Zamieszczam jeszcze kilka fotek ze strony firmowej.
Niestety nie wiem jak jest z starszymi FH-czami czy nadal je użytkują czy już wymienili na nowsze.
Starsze FH-acze czyli rok produkcji 2000-2001 zostały sprzedane. Jeden jeździ pod cysterna i obsługuje stacje benzynowa obok mnie i Mariusza i w Wołominie jest firma, która kupiła od nich 10 takich FH i wszystkie jeżdza pod niebieskimi szmatami.
Zrozum Sens Ich Istnienia... Oni Mogą Żyć Ale Tylko Razem
Nie Rozdzielaj Ich Nie Odzieraj Z Marzeń
Muszą Ciagle Iśc Na Granicy Tchnienia
Cienka Linia Określa Sens Ich Istnienia
To tak powiem kolego.Każdy kierowca w tej firmie musi założyc własną dzialalność gospodarczą.Pytałem sie taty jak z zarobkami to powiedzial ze jak w kazdej innej firmie.A najważniejsze jest ze szef jest wyplacalny na czas.Kierowcy sa dobrze traktowani.To tyle powiem.Jak cos to piszcie........
Zestawy tej firmy są przepiękne,robią wrażenie i przyciągają wzrok.Ostatnio często je widuje bo jeżdzą na zakłady azotowe ANWIL S.A. a konkretnie przyjeżdzają FH z taką typową cysterną jakiej na powyższych fotkach nie ma,niestety gdy spotkałem go z aparatem kierowca nie pozwolił zrobić fotki,ale to już inna bajka.Ma może foto ktoś tej innej cysterny jeśli wie o co chodzi ?
_________________ Być kierowcą - styl życia,praca,miłość,pasja...
Inni nigdy tego nie zrozumieją...
MERCEDES-BENZ Actros 2540 L <48-355> Vos | Logistics
Masz racje.Sa przesliczne.ale sa bardzo czesto myte na bazie bo szef zrobil wlasna myjnie i robi warsztat.juz chyba nawet skonczony.nie wiem dokladnie bo dawno nie bylem.
Ja dosyć często widuje El-Transy u nas w Płocku jak lecą do rafineri, ale nie wiem czy tylko tu sie ładują chemią czy także coś tutaj przywożą...
naprawde ich sprzęt cieszy oko...
No i wkoncu przyszly nowe Scanie Do El-Transu.Juz o ty wiedzialem ze przyjda jakies 2 tygodnie temu ale przyszly wczoraj.
Wczoraj pisze do mnie Sparrow(moj kumpel) ze widzial Scanie dla El-Transu w Słupnie na servisie Scani.To ja do niego pisze ze zaraz u niego bede i tam jedziemy.Dojezdzamy tam ale zostaly juz tylko dwie Scanie bo te trzy pojechaly wczesniej na baze.To fotki z Słupna ale nie wpuscili mnie wiec musialem z daleka robic ale przyblizylem.O to fotki:
I tak myslimy czy nie pojechac na baze do Radzymina bo jest blisko.No i buta na baze.Za chwile dojezdzamy i patrzymy stoja.Tu tez zrobilem fotki lecz tez nie wpuscili na plac wiec robilem przez płot.fotki:
I to tyle fotek.jak bede na bazie to porobie wiecej foteczek.I jak sie podobaja??pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 51 gości