Bardzo ciekawe modele, może Szifo opowiesz jak je budowałeś? Tatra jest produkcji Igry, ale gruchę chyba zabudowałeś na niej własnoręcznie? Czy ta grucha to produkt Herpy? No i Steyr. Kabina z Roco, a podwozie z kiprem od czego? To też z Roco tylko od Magirusa? A może zastosowałeś jakieś inne patenty?
Bardzo ładne modele. Właśnie takich brakuje mi w asortymencie Herpy, ponieważ bardzo lubię stare pojazdy. Sam myślę, o zakupach Igry. Modele tej firmy są coraz lepiej dopracowane i stosunkowo niedrogie, a takich pojazdów jak Tatra czy Liaz w żadnej kolekcji nie powinno zabraknąć.
GG: 8485544
Fajna makieta i piękne modele ! Ogółem zestawy prezentują się znakomicie . Majorka i Kama3 super. Niezłe fotki
Pozdrawiam.
_________________ Interesujesz się modelarstwem ?
Sklejasz lub kolekcjonujesz modele ciężarówek ?
A może szukasz pomocy?
Jeśli tak to zapraszam : MiniTrucksForum
Makieta genialna Modele wyglądają na niej jak w realu... Super!
Ależ mi się podobają mi się wywrotki: Steyr i Actros 4146 ... Oglądałem zdjęcia Twoich modeli na 1-87.pl i muszę przyznać, że masz świetną kolekcję! Moim zdaniem przydałoby się tylko jeszcze kilka koparek
_________________ Zapraszam na moją stronę z modelami maszyn budowlanych i samochodów ciężarowych w skali 1:50 - facebook.com/ziebol.modele
GG: 8485544
Leże ... Konkret zestaw ! Co kolejna aktualizacja tym ciekawiej . Już się boje kolejnych fotek
Pozdrawiam.
_________________ Interesujesz się modelarstwem ?
Sklejasz lub kolekcjonujesz modele ciężarówek ?
A może szukasz pomocy?
Jeśli tak to zapraszam : MiniTrucksForum
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 16 gości