Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Tytuł: Edmar, Miechów
Post Wysłano: 02 sty 2007, 20:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: VOLVO

Chciałem zaprezentować tą firmę. Nie jest za duża mają ok. 30 zestawów i chyba jak większość szukają kierowców. Przejeźdżając koło ich bazy widziałem ogłoszenie. Na placu stały Iveca i Renault. Strona w internecie nie jest zbyt bogata, jeśli macie jakieś informacje o nich to zapraszam do podzielenia się nimi.
http://www.edmar.iap.pl/index.html

Tytuł:
Post Wysłano: 02 sty 2007, 21:33
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0
Samochód: bez adblue

Z mojej miejscowości kierowca u nich jeździ czerwonym Eurotechem z naczepa plandeka Firma wydaje mi sie za uczciwą !

Tytuł:
Post Wysłano: 04 sty 2007, 21:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: VOLVO

Szkoda, że nic więcej nie wiesz, szczególnie co do warunków pracy. Jeśłi byś coś wiedział, to napisz. Kolega mój jest wstępnie zainteresowany pracą, a przez telefon to zawsze opowiadają kolorowe historię.

Tytuł:
Post Wysłano: 28 maja 2007, 9:45

Użytkownik

Użytkownik

Choć to już stary temat, to czytając ostatnio gazetę natknąłem się na ogłoszenie tej firmy w którym szukali kierowców, obiecywane wynagrodzenie 6000 zł. Ale kiedy zapytałem się ojca, czy to prawda to się dowiedziałem, że kierowcy zarobią tam ok. 2700 zł za jazdę po Unii :/

Tytuł:
Post Wysłano: 30 maja 2007, 21:50

Użytkownik

Użytkownik

Powiem Ci że kolego nie masz racji bo tam naprawde jest taka kasa w dodatku fajna kasa dosyć czesto się zjeżdża i mili spedytorzy czyli firma jest narawde wporządku ...

Tytuł:
Post Wysłano: 31 maja 2007, 12:26

Użytkownik

Użytkownik

No wiesz kolego, mój ojciec tam nie pracuje i mówił mu tak kierowca z Edmaru, no, ale jak Ty lepiej znasz tą firmę to OK. Ale w te 6000 to nie uwierze....

Tytuł:
Post Wysłano: 28 gru 2007, 15:07

Użytkownik

Użytkownik

Może ktoś coś więcej napisze, np. jak są traktowani kierowcy, jak z czasem,w jakim systemie się jeździ, jak z urlopem, realne wynagrodzenie bo każdy może napisać jakieś głupoty, niech najlepiej się ktoś wypowie kto u nich jeździ lub jeździł a nie a coś tam słyszałem i jeszcze dopisze i wyjdzie że to super firma. pozdrawiam

Tytuł:
Post Wysłano: 02 sty 2008, 18:16

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1632914

Nie wiem zobaczymy jak to bedzie ja nie mam doswiadczenia na miedzynarodowce i musze miec okres przyuczenia platny 70 zl na dzien a potem sie zobaczy obiecuja duzo....

Tytuł:
Post Wysłano: 08 sty 2008, 9:16

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
nie wiem zobaczymy jak to bedzie ja nie mam doswiadczenia na miedzynarodowce i musze miec okres przyuczenia platny 70 zl na dzien a potem sie zobaczy obiecuja duzo....
Możesz podać trochę więcej informacji na temat warunków pracy w tej firmie

Tytuł:
Post Wysłano: 08 sty 2008, 12:43

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Możesz podać trochę więcej informacji na temat warunków pracy w tej firmie
Ja mam ok 15-stego jechać z jakimś kierowca w trasę (przyuczenie) powiedzieli mi ze okres ten zależy ode mnie jak szybko połapię jak sie jeździ w międzynarodówce może być 2tyg a może miesiąc potem podstawa 1126zl brutto premia ok 500-800zl i procent od frachtu ile dokładnie nie wiem powiedzieli ze za 30dni pracy (taki maja system potem 7 dni wolnego) wyjdę spokojnie ponad 5 tys na rękę. Więcej nie wiem nic auta stały premium i stralisy tylko takie maja ok 100 w sumie a w tym roku dokupią podobno 80 nowych stralisów.
Powodzonka

Koledzy czy może ktoś powiedzieć jak naprawdę jest w tej firmie? bo na innym forum nie było o nich dobrego zdania ale tam każdy mógł sobie coś napisać. wiecie nie chce iść do pracy znowu do poje..... firmy

Post Wysłano: 09 sty 2008, 22:10

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
bo na innym forum nie było o nich dobrego zdania
A co to za forum etransport? bo faktycznie tam za dobrych wypowiedzi na ich temat nie ma.
Ale powiedzcie na temat której firmy są dobre zdania , najlepiej to nie iść nigdzie do pracy bo wszędzie jest wyzysk i kicha według opisów ludzi na forum

Post Wysłano: 09 sty 2008, 23:58

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
według opisów ludzi na forum
Wiesz dobrze by było gdyby napisał to kierowca który tam jeździ lub jeździł bo większość pisze ze słyszałem to i to od tego i tamtego a tamten od tego!
Przyszły pracownik chce wiedzieć czy to uczciwa firma dlatego o to proszę bo ostatni przewoźnik wisi mi 4tys i nie wiem czy w ogóle je zobaczę i zwolnienie dyscyplinarne bo upomniałem sie dosyć ostro o kasę. Co do pieniędzy to na razie PIP działa a ze zwolnieniem nie chce mi sie iść do sadu chociaż w inspekcji powiedzieli mi sprawa jest wygrana bo to nie zgodne z prawem i dostane odszkodowanie.

Post Wysłano: 10 sty 2008, 17:45

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
bo na innym forum nie było o nich dobrego zdania
A co to za forum etransport? bo faktycznie tam za dobrych wypowiedzi na ich temat nie ma.
Na etransport 90% te pewnie bajki bo mało kto pracując w dobrej firmie będzie ja publicznie zachwalał ze strachu że zwali się tam pełno ludzi i szef zacznie zaniżać stawki
Ciekawe jak tam wygląda sprawa przyjęć bez doświadczenia :>

Tytuł: Re:
Post Wysłano: 10 sty 2008, 21:21

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
okres przyuczenia platny 70 zl na dzien
A czy do tych 70 dochodzi jakaś podstawa?

Tytuł: Re: Re:
Post Wysłano: 10 sty 2008, 22:19

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:

A czy do tych 70 dochodzi jakaś podstawa?
kurde chyba nie gościu mówił ze na okres próbny będę zarabiał tylko 70zl ja w sumie zapomniałem dopytać konkretów
Cytuj:
Na etransport 90% te pewnie bajki
widziałem tam po podpisach ze np raz pisała babka ze mój mąż tam jeździ a potem w innym poście ze jej ojciec

Post Wysłano: 30 sty 2008, 16:52

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Tam gdzie są reklamy na płotach że przyjmą kierowców tam na pewno dobrze nie jest.Ja tam wiem tylko że gościu jest nie wypłacalny.Pomyśl dlaczego auta stoją a nie jeżdżą?

Post Wysłano: 30 sty 2008, 17:31

Użytkownik

Użytkownik

Nie ma na to reguły. Autka stały to fakt, ale tylko po nowym roku przez jakies dwa tyg. Teraz zaledwie kilka na placu.

Post Wysłano: 30 sty 2008, 19:41

Użytkownik

Użytkownik

GG: 8597622
Samochód: Renault Magnum.

Ehhh:) Moj Ojciec tam zrobil jedno kolko i dal sobie spokoj oni obiecuja gruszki na wierzbie a co innego robia... :wink: jezeli juz ktos z Okolic Miechowa szuka pracy to polecam A.Domagala ma baze w Bukowskiej Woli moj Ojciec jezdzi u niego rok i naprawde to bardzo w porzadku firma.. i wlasciciel to Super czlowiek.. z reszta jak spytacie kogokolwiek z Miechowa o Domagale to sami wam powiedza jaki to Czlowiek ... jezeli chodzi o Tabor maja Magnumki i Scanie .. wszystkie auta zadbane jezdza pod firankami .. Robota stala przewaznie tylko Francja - Polska coz wiecej chciec a co do Zarobkow ... 1000 zl podstawy + premia + 1100 zl za kazde kolko Polska - Francja - Polska Pozdrawiam. :D

Post Wysłano: 18 kwie 2009, 20:51

Użytkownik

Użytkownik

Post Wysłano: 18 kwie 2009, 20:59
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 6032020

Cytuj:
Ta oferta pojawia się już od jakiegoś czasu :wink: