Cytuj:
Czasami nie potrafię zrozumieć kierowców, bądź też osób pretendujących do tego zawodu. Najczęściej w kwestii czasu jazdy - przepis który powstał aby ich chronić jest ich udręką...
Trasa Ostrów Maz-Zambrów(dk 8 ). W miarę równa, prosta, z marginesem, mało terenu zabudowanego. Jedzie przed tobą auto 80-85 i tak na zmianę, zwalnia i przyspiesza, spróbuj oszczędzić paliwo, jadąc za takim kierowcą. Czy wolisz próbować go wyprzedzić mając kaganiec?
Jeżdżę autem, które po zdjęciu kagańca mogłoby naprawdę dużo. Wiem jak ten kaganiec zdjąć, nie ma z tym dużo roboty(ok. 30-40 minut), jednak nie robię tego, ponieważ mam w głowie trochę zdrowego rozsądku. Zgodzę się z tobą, że nie powinny jeździć u nas auta bez ograniczników, ale niestety ciągle jeżdżą. Kierowców, którzy ciągną 100-110km/h jest coraz mniej, ale jednak są.
Harry_man
Nie wiem jak długo na tym świecie żyjesz, czy jeździsz, czy nie, bo twoje wypowiedzi czasem są conajmniej dziwne. Szanuję Cię za to, że nie boisz się odważnych wypowiedzi, ale chyba nie Tobie jest dane aby mnie lub kogokolwiek oceniać/potępiać publicznie.