Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Przelatując ostatnio przez Ulan k/Radzynia Podlaskiego napotkałem ciekawą firmę z tej wioski.Jen nazwa to MiśTrans.Tabor firmy składa się z tego co widziałem z Volvo FH12/FH.Na podwóreczku stały 2 FH12 chyba 460 Glob XL serii II koloru czarnego z halogenami.Dalej stał chińczyk 460 kolor niebieski full spojler Glob XL 460 z nówką chłodnią Lambert.Gwiazdą był tandem FH480E5 Glob XL czarny tandem z halogenami.Autko się cudnie prezentowało, było bardzo ładnie obklejone, coś w stylu aut z SEBO(FH12 tez były tak poobklejane!)!.Niestety było ciemno(gdzieś ok 2 w nocy) i nie probierem fotek a szkoda bo sprzęt jest przedni.
Jeśli ktoś ma fotki tej firmy to proszę o zapodanie tutaj.
Tylko takie info znalazłem w necie:
MIŚ TRANS Bogusz Krzysztof
Ulan Mały 51
21-307 Ulan-Majorat
Polen
Telefon: (+48-83) 351 82 56+48 692 424 018
Fax: (+48-83) 351 82 56
Spróbuję jakoś wykminić fotki tych zestawów są naprawdę świetne
Tak ich samochody rzucają się w oczy. Latają też na pewno na Rus. Jedne FH wisiało na skarpie o włos spadnięcia do rowu(nie wiem co to za zajście było ale sprzęt chyba nie ucierpiał) na M1 przed Moskwą, o ile dobrze pamiętam to gdzieś w okolicach sławnego 97km. A drugie spotkałem też w niemiłej sytuacji bo na Slonecznikach(przejście LT-BY) odstawione na bok i kierowca miał dość spory problem, dodam tylko, że wtedy była akcja z łapówkami na granicy i chyba poszło nie tej osobie której trzeba(z tego co ludzie na CB mówili). Przed tą trasa na Rus jakoś nigdy nie miałem okazji spotkać ich aut albo ich nie pamiętam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 23 gości