niom wiesz zależy jakie jeśłi chcesz włozyć 6cilindrowego w miejsce 4 to niebardzo,a czy na turbie z intercoolere (EcoPower)? według mnie jest możliwa taka przemiana ale to troszke pracy i różnorakich problemów z podzespołami.
Pozdrawiam podaj więcej informacji:)
_________________ Mój uśmiech jest bezcenny za wszystkie inne zapłacisz kartą VISA :)
>>>>V8POWER<<<<
MOC JEST BOGIEM PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM QUATTRO ZABAWĄ A TURBO PODSTAWĄ
a to masz jeszcze staeszy typ tam zarowno 140 jak i 170 maja 6cyl tylko ze tenma turbo./A po co ci ta zamiana czyzby twoj powoli sie konczyl , mysle ze z przeróbką nie bylo by problemu bo to ten sam silnik
HEH jak masz złożoną 6 bez turba to taki sam silnik z turbinką napewno nie będzie problemem:) spokojnie wejdzie.
Pozdrawiam
_________________ Mój uśmiech jest bezcenny za wszystkie inne zapłacisz kartą VISA :)
>>>>V8POWER<<<<
MOC JEST BOGIEM PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM QUATTRO ZABAWĄ A TURBO PODSTAWĄ
Ja swego czasu jezdzilem 1117 i silnik super nie jest mistrzem mocy ale dla mnie w zupełności wystarczał .A wczesniej 4 cyl ecco power 140km nawet tyle niema bo dokł.135km slaby jak auto puste to jeszcze sobie radzil ,jedna zaleta male spalanie
kolego bez problemu mozesz wkladac ten silnik, na praktykach mialem ten sam przypadek, tyle ze wkladalismy do rramy 814 92r. silnik 170 94r' i wszystko pasowalo bez przerobek
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 19 gości