Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Wlasnie na gabarytach pisalem ze wczoraj w nocy prze lodz jechal dosc spory transport realizowany przez zte radom - jakies czesci od statku ze stoczni albo cos takiego.
Przeochydny ten Axor. Nie popisała się firma, przepaść według większego brata Actrosa MP2 MS które tez posiada w swojej flocie... Jak dla mnie tragicznie wygląda, jednak auto na pewno kupione pod odpowiednia robotę dlatego taka świetna specjalizacja
Prawdopodobnie mają jakąś robotę na dłużej z lekkimi ładunkami i nie za daleko do wożenia, to doszli wniosku, że taki im wystarczy i pewnie dlatego go kupili. Przy okazji trochę taniej niż actros.
_________________ Jak trza, to cofnę do przodu.
22.08.2016r. [*] Tomcio - przyjacielu, pamiętam.
Czesto ich zestawy stoja na weekendówkach na bazie PKS we Wrocławiu na ul. Pieknej 25 ale to przewaznie MAN-y TGA
_________________ Bednarski, Nysa
"Niezły syf mają na bazie. To ma być firma? To jakiś PGR nie firma." "Jeżeli ktoś ma burdel i syf na swoim podwórku to odrazu świadczy o człowieku."- Leszek Foss
Cytuj:
Obenie w ZTE ciągają też parę firanek chyba DFDS ( jeśli dobrze pamiętam). Latają z nimi na południe bo często ich widuje na 1. koło Cieszyna.
Dokładnie to samo miałem pisać , tez praktycznie co poniedziałek jak lece w tamtym kierunku to mijam sie z nimi, raz zauważyłem ze ciagnik bym ZTE a naczepa na Słowackich numerach.
Samochód: DAF
Koledzy moim zdaniem Mb produkuje Axory na wzór starszego brata SK pojazdy są bardzo podobne do siebie kształtem i tak samo są wytrzymałe
w Euro Cab kierowcy jezdzą to firma zakupiła też Axorki
tylko, że mogli zrobić w tych axorach szeroka kabine (byly takie SK z duzymi szerokimi kabinami, ZTE juz wszystkie niestety wysprzedawało) a tak to to jest kurnik na duzych kołach
Panowie, moglobyc tak, ze firma potrzebowala na juz jakies samochody, a jak wszyscy wiemy terminy oczekiwan na ciezarowki sa teraz masakrycznie dlugie... Wzieli po prostu to, co mogli dostac od reki Niedawno rozmawialem z kiermanem, ktory jedzil w takiej malej rodzinnej firmie. Firma chciala kupic 3 xf-y 105, ale jak uslyszeli terminy realizacji to sie za glowe zlapali i poszli kupili 3 Axory, ktore mozna bylo dostac od reki
_________________ Już odlatuję, wszystko mi jedno gdzie...
Niech ktoś spróbuje na chmurze złapać mnie!
GG: 2303776
Samochód: FIAT DUCATO
Koledzy powiedzcie mi (jeśli ktoś tam jeździ lub zna ktoś kogoś osobiście z tej firmy )jak jedziecie w trase to ile wam schodzi na przepinkach .... i bez przepinek....??
nie bardzo rozumie pytania... z tego co wiem ciąga sie tam jedną naczepe no chyba że sie rozsypie i idzie na warsztat
Jak jezdzisz z gabarytami to pewnie tak. Nie wiem jak z samochodami, które jeżdżą pod Federal-Mogul Gorzyce. Przepinki mają napewno ci co ciagają naczepy dla NYK Logistic.
GG: 2303776
Samochód: FIAT DUCATO
Cytuj:
Cytuj:
jak jedziecie w trase to ile wam schodzi na przepinkach .... i bez przepinek....??
nie bardzo rozumie pytania... z tego co wiem ciąga sie tam jedną naczepe no chyba że sie rozsypie i idzie na warsztat
tłumacze Ci pewien mój kolega jeździł w firmie ZTE RADOM i na przepinkach jeździł po 6tygodni bez zjazdu do domu...!! Moje pytanie brzmi
Czy tak często się zdarza...??
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 11 gości