moze ktoś tez był na swiątecznym konvoju coca-coli to np: by wkleił foty lub opowiedział
Kolego nie w kazdym miescie bylo ... i nie kazdy mogl isc na to czy pojechac ... ten konwoj jest od niedawna ... wiec nie w kazdym miescie byl ... a nie kazdy mieszka w duzym miescie
Wczoraj konwój Coca Coli dotarł po raz trzeci do Łodzi. Tym razem zabawa odbywała się przed centrum RTV-AGD - ArtDom. Oczywiście nie zabrakło atrakcji dla odwiedzających. Rozstawiono scenę, na której występowały różne zespoły. Wystawione było również Volvo FL6 łódzkiej straży z podnośnikiem koszowym, co więcej można było wejść na jego pokład i zostać podniesionym do nieba . Losowano różne nagrody ufundowane przez Coca-Colę oraz ArtDom (głównie frytkownice oraz suszarki do włosów). Można było również najeść się do syta, ponieważ serwowano żur. Atrakcje umilały niektóre mikołajki
Żałuje jedynie, że pogoda była koszmarna i cały czas okropnie mżyło. Dlatego za dużo fotek nie porobiłem, bo nie chciałem aby mój sprzęt się zamoczył.
302[E]53 SHD25 Volvo FL 6.220/Bumar Koszalin - na końcu imprezy w końcu zfociłem od przodu
Żeby zobaczyć panoramę Łodzi ustawiała się spora kolejka:
GG: 0
Zazdroszczę ujęć. U mnie były dwa razy konwoje, niestety wtedy kiedy mialem czas, nie bylo jak zrobic jakiegokolwiek zdjęcia... a tu proszę, wszędzie dużo miejsca by sie ustawic - nie tak jak w Gliwicach, wszystko na ścisk .
_________________ Uważaj na zapałki, którymi w czasie jazdy podtrzymujesz oczy, gdyż mogą się zapalić lub wbić w gałki oczne.
Jak przyjechałem pierwszy raz na imprezę ok. godziny 18, to było pełno ludzi i nie dało się zrobić porządnego zdjęcia. Także postanowiłem troche poczekać i dopiero koło 20 jak się przeludniło przystąpiłem od focenia zestawu
Tu już nawet o ludzi wchodzacych w kadr nie chodzi . Jak ja byłem by zrobic pare ujec, to doslownie nie bylo miejsca zeby się ustawic. Był to maly parking, że zestaw ledwo się mieścił, pełno przejezdzajacych aut, a nie mialem czasu by czekac az sie przeludni, zrobilem 2-3 kadry i do domu.
_________________ Uważaj na zapałki, którymi w czasie jazdy podtrzymujesz oczy, gdyż mogą się zapalić lub wbić w gałki oczne.
Akurat ArtDom w Łodzi ma ogromny parking, więc miejsca jest tu pełno i jeszcze trochę, także było gdzie rozplanować imprezę Tylko oczywiście deszcz popsuł radość focenia
Samochód: Renualt Magnum Vega
Cytuj:
Wczoraj konwój Coca Coli dotarł po raz trzeci do Łodzi. Tym razem zabawa odbywała się przed centrum RTV-AGD - ArtDom. Oczywiście nie zabrakło atrakcji dla odwiedzających. Rozstawiono scenę, na której występowały różne zespoły. Wystawione było również Volvo FL6 łódzkiej straży z podnośnikiem koszowym, co więcej można było wejść na jego pokład i zostać podniesionym do nieba . Losowano różne nagrody ufundowane przez Coca-Colę oraz ArtDom (głównie frytkownice oraz suszarki do włosów). Można było również najeść się do syta, ponieważ serwowano żur. Atrakcje umilały niektóre mikołajki
Żałuje jedynie, że pogoda była koszmarna i cały czas okropnie mżyło. Dlatego za dużo fotek nie porobiłem, bo nie chciałem aby mój sprzęt się zamoczył.
302[E]53 SHD25 Volvo FL 6.220/Bumar Koszalin - na końcu imprezy w końcu zfociłem od przodu
Żeby zobaczyć panoramę Łodzi ustawiała się spora kolejka:
Gwiazda programu, show truck Coca-Coli:
Kto mówił, że Mikołaj nie istnieje?
widze ze u ciebie było wiecej atrakci niz w tym miejscu co ja byłem w rzeszowie był tylko 1 tir coca cola a tam gdzie ty byłeś to ile było??
ale warto pujść moze niktuzy to mają czestą okazje by zobaczyć amerykańskiego tira ale ja nie tutaj moze zobaczyć
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości