Witam
Chciałem zaprezentować nasz kolejny przerobiony model, czyli Volvo F12
Zmianie uległa konfiguracja modelu z 6x2 na 4x2. Przerobiona została rama, kabina, oraz atrapa. Dla porównania daje zdjecia starej wersji i nowszej. Czekam na opinie, te dobre i te złe
No no... Musze Ci powiedzieć że masz do tego zdolości i potrafisz je wykorzystać. Każdy model z twojej kolekcji (tzn mam na myśli Peterbilt'a) są super. Jak długo zajeła Ci przebudowa ?
Ciekawy zestaw. Lepiej było zostawić konfigurację bez zmian, natomiast z kabiną dobrze zrobiłeś, że zmniejszyłeś.
A mógłbyś podać wymiary całego zestawu?
normalnie szok przezylem teraz jak ten modelik zobaczylem poprostu cos pieknego w poprzedniej wersji robil juz wielkie wrazenie a teraz jeszcze ta naczepa, poprostu bajka, brak mi slow
zamawiamy z bricklink.com przeważnie z niemiec mozna kupić taniej niz w PL i w dużych ilosciach, nowe i czesci mało dostepne w PL bierz tylko licz sie z kosztami i kup sobie coś na uspokojnie
GG: 5201950
Samochód: Romet Komar i Simson SR 50
Koledzy Tito&Anakina ta Scania LB tez bedzie do drewna W zasadzie fajnie by bylo jakbyscie ja zrobili do przewozu zapalek I trzymam jak skonczycie ta Scanie(i moglibyscie)to dolaczcie Fotki
_________________ Komarzysta Simsonowicz...
Nie umiem chodzić po wodzie, po wódzie też tylko ledwo...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 27 gości