Cytuj:
Witam
mam takie pytanko (niedługo zdaje egzamin na C)
po zdaniu egzaminu nie chciał bym odbierać prawka bo chce dalej robić (czyt. C+E) czy w biurze obsługi klienta jak tam to zgłosze to wydają mi tam papier że C mam (i to będzie podstawa do zapisania sie dalej /C+E/ czy coś jeszcze bede musiał załatwiać?)
Chodzi mi głównie o czas, bo jak wiadomo na odbiór sie czeka około miesiąca, a przez ten czas to ja moge 1/3 godzin wyjeździć... a dwa to kolejne koszty...
Dokladnie. W osrodku egzaminacyjnym do okienka, tam po rozmowie z obsluga dostaniesz (na wyrazna prosbe potwierdzona bodajze pismem - wiadomo, na wszystko musi byc papier
) zaswiadczenie o zdanym egzaminie, na jego podstawie mozesz sie zapisac na nastepny kurs prawa jazdy, bez dodatkowych kosztow takich jak: lekarz, wydanie dokumentu oraz przy zaoszczedzonym czasie (powiedzmy 2 tygodnie).
To sie bodajze nazywa "rezygnacja z odeslania dokumentow do Wydzialu komunikacji" odpowiedniego dla Twojego miejsca bytowania.
A dla stuprocentowego upewnienia sie - to i tak zapytaj sie w tym okienku - glowy Ci nie odgryza (przynajmniej nie powinni
)