GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
Scania ogółem bardzo fajna, ale ale ten kokpit za szybą to zbeszczsścili totalnie, wygląda to jak jakaś gąbka... Może to przez to tak wygląda że kiepska jakość zdjęć no ale niewiem... Pozdrawiam...
no fajne zjęcia ale jakdamnie to ta Scania na 3 fotkce przezentuje się najlepiej
_________________ http://www.GLOBETRUCKER.org
Is it better to loose 5 minutes or 50 years ?
preferite perdere 5 minuti oppure 50 anni ?
Preferez-vous predre 5 minutes ou 50 ans ?
verlieren Sie lieber 5 Minuten oder 50 jahre ?
Wolisz stracić 5 minut czy 50 lat ?
A mi przypadły do gustu dwa zestawy, road-train Scania, no i z 9 fotki Scania fioletowa, ta co wysypywała jakieś zboże albo coś takiego chyba, ale powiem szczerze że gdybym niewidział jak ta paka jest przechylona to powiedziałbym że to jest normalna izoterma... Pozdrawiam...
po prostu boskie fotki. Nie mam pytań do tych scaniurek
Te fotki potwierdzają nam że Belgia jak i Holandia są bardzo oryginalni i perfekcyjni w tuningu ciężarówek jak i samochdów osobowych
_________________ -=Pozdrawiam wszystkich truckerów i nie tylko =-
Cytuj:
Te fotki potwierdzają nam że Belgia jak i Holandia są bardzo oryginalni i perfekcyjni w tuningu ciężarówek jak i samochdów osobowych
Jak ktoś chce jeździć takimi brykami, to najlepiej iść jeździć do Holendra albo Belga, czy tam jakiegoś skandynawa, wtedy myśle że i pieniądze będą dobre, no i pojazdy pierwsza klasa... A wogóle to widze że ksz został klubowiczem i się ciesze, oby tak dalej... Pozdrawiam...
Cytuj:
Holendra albo Belga, czy tam jakiegoś skandynawa
No słyszałem że w skandynawi to naprawde dużoo można zarobić . Płace o wiele razy wyższe niż w europie .
Cytuj:
A wogóle to widze że ksz został klubowiczem i się ciesze, oby tak dalej
Ja również się ciesze
_________________ Szerokości Wszystkim Życze
Lepiej jeździć na ropę bryczką niż na LPG zapalniczką.
Choć nie jestem detektywem zawsze znajdę budkę z piwem
Scania "Królowa Szos"
Kocham kurczaka z rożna i dziewczyny z Jaworzna
No dzięki za miłe przyjęcie do klubu :)
W moimc mieście jest peugeot 206 stuningowany przez belgijskich fach-speców. Powiem tylko tyle: jeżdżąć po europie widziałem już różnie stuningowane osobówki ale tak odwalonej 206-tki nie widziałem !!
Jak bedzie okazja to zrobie fotki i zaraz je Wam pokarze
Całkiem fajne Scanie Najbardziej mi się podoba ta zielona "3" A w tej pomarańczowej troche te dodatkowe reflektory psują jej urok... Chodzi mi o te dolne, jakoś tak nie pasują... I jeszcze ta pierwsza Scania super stuningowana jest A ze zdjęć ksz najlepiej (moim zdaniem) jest zrobiona Torpedo, ta niebieska. Szkoda, że w Polsce tak rzadko można spotkać naprawdę porządnie stuningowaną ciężarówkę...
No kurde niezła zagadka
Na razie wiem że jest to INFOMOBIL ale z czym to zaraz do tego bede dochodził
Na pierwszy rzut oka wydaje sie ze są to jakieś Agregaty (być może prądotwórcze), raczej niemożoliwe ale podobne też to jest do pralek do prania z górnym wsypem hehe
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 10 gości