Cytuj:
Ja jestem ciekaw jak to przewoza bo chyba to jest przewozone samolotami Albo robione na miejscu
Jest to przywozone najczesciej normalnym transporter na docelowe miejsce pracy i skladane bo inaczej raczej nie ma mozliwosci tego przewiezc , chyba ze chcesz sie tym droga puscic hehe, sadze ze daleko bys nie zajechal i to nie spowodu naszych drog tylko rozmiarow tego potwora z bagien
Wow cholera z tej osobówki nic nie zostało...
No tak ale tak jak jest urwane koło no to nie wiem czy z tego coś będzie jeszcze po zespawaniu już nie będzie się tak mocno trzymało, a od takiego sprzętu oczekiwana jest wytrzymałość..
Ja jestem ciekaw jak to przewoza bo chyba to jest przewozone samolotami Albo robione na miejscu
Jest to przywozone najczesciej normalnym transporter na docelowe miejsce pracy i skladane bo inaczej raczej nie ma mozliwosci tego przewiezc , chyba ze chcesz sie tym droga puscic hehe, sadze ze daleko bys nie zajechal i to nie spowodu naszych drog tylko rozmiarow tego potwora z bagien
Jest to rozkręcone na 2, 3 lub 4 części w zależności od gabarytu takiego wozidełka... Był już jeden temat o tych wielkoludkach i tam nawet ktoś wrzucił trzy filmiki na których jest pokazane jak wrzucili to w całości na niskopodwoziówke
takie wielkie nie mniejsze biełazy pracują w okolicach kielc bodajrze w kaminiołomach ale to takie całkiem małe ładowności po 30 ton (niewiele większe od zwykłej ciężarówki)
Jaka mysiała być koparka żeby załadowac taki wielki kamień.
Źródło:mój dysk
Nie koparka tylko żuraw!Podłożyli stropy i po problemie
chlopaki zero pojecia macie ta ciezarowka z tym glazem ma ponad 250 ton ladownosci(wiem bo robie przy tym) a koparka przedsiebierna do tego miesci od 80 do 120 ton w lyche w polsce takie duze nie lataja max 100 ton. koparka do tego przyjezdza w 3 czesciach gąsienice osobno gora osobno i wysiegniki z lyzka osobnoa to ze ktos pisal widzialem filmik jak laduja na niskopodwoziowe i ogien. pomyslcie gdzie mozna wiesc ponad 300ton na niskopodwozowce
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 7 gości