Każdego kto ma jakieś kody błędów z opisem w j. polskim, angielskim, niemieckim proszę o wrzucenie je tutaj a najlepiej na jakiś serwer i podanie adresu tutaj.
Witam szukam kodów usterek do MANA TG, MAGNUM, DAF XF, MERCEDESA ACTROSA ,w zamian wystawie kody do MANA TGA PREMIUM SCANI po polsku i coś tam jeszcze mam do VOLVO FH jakiś MERCEDES IVECO EURO TECH Scania 113 I 143 scania 124 też po polsku dla jasności samo EDC mnie interesuje
Mam kody i schemat do EPS Mercedes wersja przed Actrosem. Kody są wyświetlane na wyświetlaczu dwu-cyfrowym: stare mwrcedesy i 3 cyfry dla nieco nowszych z wyświetlaczem FDS. Jest to moje tłumaczenie na polski.
Proszę napisać jak wysłać ten plik PDF na ten serwer, czy gdzieś tam.
Bardzo ładny plik przesłał kolega Pawka. Dobrze jak by się ktoś przyłączył z MANa lub Mercedesa.
Może należało by pomyśleć o jakim subforum o ograniczonym dostępie. Moglibyśmy tam dyskutować w obrębie fachowców, zwłaszcza elektronika. Bo tak jak na forum "elektroda" gdzie jest pełno postów od kolegów nie znających się ani na mechanice, ani elektronice, a zawlający to forum jakimś "kasłaniem poloneza na gaz", czy "brakiem stopu w maluchu", to po prostu szkoda czasu i oczu na przegłądanie tych "bzdur".
Proszę nie traktować mnieże jestem zarozumiały, ale wiedza to też kapitał, który inni nigdy nie posiądą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości