bardzo piękna i ogromna kolekcja ... widziałem w kartonie, który trzymasz w piwnicy Iveco TurboStar, czy mógł byś zrobić fotki tego i innych TurboStar'ków ??
_________________ Iveco TurboStar is live for long time !!
Dziękuje bardzo za zdjęcia. Scanie są boskie . Jedyne co mnie denerwuje czemu twoja kolekcja nie została jeszcze opisana w żadnym czasopiśmie branżowym . Pozdrawiam i jeszcze raz gorąco dziękuje
Samochód: Renault Magnum 460 DXI E5
kolekcja robi wielkie wrażenie - same bardzo ciekawe i unikatowe modele. czy mógłbyś umieścić dokładniejsze zdjęcia Scanii w barwach firmy Frey Wien (tej z plandeką)? Z góry dzięki, pozdr.
Samochód: Renault Premium / Range T
Ewals już chyba tylko na E-bay lub allegro- to prawdziwy rarytas i killer.
Fakt- Paweł ma racje- ta kolekcja to po prostu obala człowieka na dzień dobry
Nie mam faworytów absolutnie wszystkie modele mnie rozwaliły!
Powiedz mi co ty zrobiłeś że ten SK jest Low Linerem???
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
a tak śię zastanawiam jak widze Volvika co śię stało z Albedo wiem tylko że strona Internetowa jest nie czynna, a przeciesz mają atraktywne modele a naraz Albedo znikł z rynku?????
następny truck
Mercedes Actros L Willi Betz
Mercedes Sk przebudowany zestaw Riwatrans
dziśiaj mam dla was Volvika F12 Hungarocamion szkoda że firma została wykupiona przez Waberer's
Volvo FH 12 Weerts Belgja
Dzisiaj pokaże wam jeden z moich starszych modeli. Mercedes Sk byłej firmy "P&O ferrymasters" dzisiaj firma nośi nazwe "Wincanton"
1600x1200
ładna Scania 124L Ole Christensen
ciąg dalszy moich trucków
MAN F90 Pema leasing
Mercedes LK Brabus
DAF XF Fabrice Curty
ostatnie zakupy 01.03.08
update 05.04.2008
Skala 1:43 Scania R420
dostałem wczoraj nową Scanie Alfred Schuon, mają oni fajne zestawy jumbo z Actrosami i Scanie:
Samochód: Renault Premium / Range T
Doniu - MIAŻDŻYSZ!!! Po prostu nie wiem który model najbardziej mi się podoba - wszystkie są cudowne, niektóre ze zdjęć widziałem już wcześniej ( ) a nadal robią na mnie przeogromne wrażenie- GRATULACJE - czekam na więcej!
Pozdrawiam!
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
a tak śię zastanawiam jak widze Volvika co śię stało z Albedo wiem tylko że strona Internetowa jest nie czynna, a przeciesz mają atraktywne modele a naraz Albedo znikł z rynku?????
Jak to co, po prostu upadła.
Najlepszym i chyba najcenniejszym modelem jakiego do tej pory widziałem w twojej kolekcji jest W-B z naczepą przystosowaną do transportu drogich pojazdów.
Doniu masz bardzo fajna kolekcje, która zawiera kilka wyjątkowych modeli:
Transporter i wywrotka w barwach Betza, Volvo Hungarocamion, silos Melmera oraz zestaw van der Vlist. Niebieskie Anhalty tez sa piękne...
Kolego dużo masz modeli w skali 1:43 . Chętnie zobaczyłbym kilka twoich modeli np. ułożonych jak na parkingu przy autostradzie . Niektórym może wydać się to głupie ale lubię jak modele są pokazywane jak prawdziwe trucki . Pozdrawiam serdecznie.
Cześć dzisiaj potrzebuje waszej pomocy, kto zna model Ewals Cargo Polska? jest on orginalny, i gdzie go można kupić? Dzieki donio
Z Ewalsem jest tak, że go nie ma. Ostatni jaki był wystawiony na allegro trafił do mnie na 362 zł. Nawet Scania z RiCo takich cen nie ma. Czasami trafia się na niemieckim ebay`u ale i tak trzyma cenę.
A co do modelu... Taki jak każdy inny, tylko malowanie ciekawsze.
362 zł za jeden model !!! Na moj portfel po prostu za drogi ! Gratuluje ci kolego bo masz model o kturym marze długi czas i teraz się dowiedziałem że zostanie marzeniem
hej Dolar niestety mam jeszcze tylko Mercedesa Axora, modele nie są zkładane, są one z metalu
i w całosci firma ktura produkuje te modele jest minichamps
powiększ fotki!
ciąg dalszy 1:87
następne 3 tygodnie jestem w Polsce i niestety nie będzie w tym czasie nowych fotek a teraz życze wam zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i wesołego śmingusa dyngusa
P.S. Oglądałeś nowe foty Volvo w moim temacie, acha jeszcze kupił mi brat już na allegro Daf Cf Cargospol cieszę się jak nic choć przyjdzie pewnie po świętach
Znowu zaprezentowałeś nam wspaniałe modele . Wszystkie bez wątpienia są śliczne. Sam chciałem zakupić Axora wraz z naczepą w malowaniu DHL. Donio czy po twoim powrocie zrobiłbyś mi fotki zestawów MEGA . Ale jestem marudny .
GG: 8485544
Doniu po prostu prze ogromna kolekcja ciekawych modeli. Życzę powiększenia kolekcji o jeszcze ciekawsze trucki. PS. Co do tego braku miejsca na modele, z chęcią ustąpię ci miejsca na moich pułkach.
_________________ Interesujesz się modelarstwem ?
Sklejasz lub kolekcjonujesz modele ciężarówek ?
A może szukasz pomocy?
Jeśli tak to zapraszam : MiniTrucksForum
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 8 gości