Mam Iveco Eurocargo , i nie wiem jakie tam jest webasto i czy oryginalne czy nie.
Generalnie dmuchawa do kabiny z webasto od pewnego czasu podaje powietrze , powiedzmy ze lekko ciepłe
(webasto nastawione na max)
Czasem gdy sie je załączy to cyka , później cykanie zanika.
Nie mogłem się dopatrzeć wężyka do baku od webasto no ale mogłem przeoczyć.
GG: 175257427
Jak cyka - to pompa działa Jak przestaje cykać - to z jakiegoś powodu przestaje Powinien Ci się wyświetlić błąd na ekraniku ...
Na Twoim miejscu sprawdziłbym czy pompka dostaje paliwo ...
Takie same objawy mam w Sprinterze, po ustaniu cykania wyświetla się błąd F06 ... Generalnie dużo tym autem nie jeżdze, więc nie naprawiałem
_________________ "... Life's simple, make choices, don't look back ..."
kolego przyczyną może być też zasyfiony jakiś filtr tata tak samo miał we Volvie FL że Webasto chodziło chodziło i po jakimś czasie się wyłączało i też temperatura była ustwiona na max i słabo ciepełko leciało więc zajrzał i się okazało.............. że filtr był okurzony i nie dostawał powietrza............... wyczyścił i wszystko gra............
_________________ DAF XF SUPER SPACE CAB
KRÓL PRZESTRZENI
Jak coś piszesz to miej choć minimum wiedzy na ten temat.
Nie ma żadnego filtra powietrza w powietrznych agregatach. W wodnych zresztą też.
Co najwyżej jest sitko na wlocie powietrza do ogrzewania. Często jest tam kurz, bądź skarpeta kierowcy brudasa.
Filtra powietrza nie ma!
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 0 gości